Dráma

Napok óta az életéért küzd egy négyéves kislány, apja azóta nem mozdul az ágya mellől

K.B.

Létrehozva: 2022.12.06.

Húsevő baktériummal fertőződött meg egy kislányt, akit napok óta gépek tartanak életben. Szülei annyira félnek, hogy nem merik magára hagyni.

Halálos vírus terjed a fiatalok körében. Az úgynevezett A csoportú streptococcus mindössze hét napon belül már hat gyerek életét követelte Liverpoolban. A négyéves Camilla Rose Burnst is megtámadta a fertőzés, ami elsőként megnehezítette a légzését. A háziorvosa inhalátort írt fel a lánynak, majd hazaküldte. Ám az állapota az egyik percről a másikra rosszabb lett. Teljesen megváltozott a viselkedése: nyugtalanná vált. Múlt hétvége óta pedig lélegeztetőgépen tartják egy kórházban. Camilla betegágya mellől az édesapja és édesanyja egy percre sem hajlandók elmozdulni. A szülők megfogadták, hogy nem fogják magára hagyni lányukat. Mivel ezzel a munkájukat is feladták, nehéz helyzetbe kerültek.

Camilla Rose Burns, GoFundMe
Szülei rettegnek: vajon mi lesz, ha elmozdulnak a kis Camilla betegágya mellől?  Fotó: GoFundMe

– Imádkozunk, azért, hogy teljesen felépüljön. Le vagyunk sújtva. Elaltatták, és azóta is lélegeztetőgépen van, ami életben tartja. Ez a legrosszabb dolog, ami bekövetkezhetett – árulta el a kétségbeesett az édesapa, Dean a Daily Starnak.

Camilla nagynénje online adománygyűjtést indított, hogy támogatni tudja a szülőket. Pillanatok alatt az eredetileg kitűzött célösszeg sokszorosa, 21 ezer font (több mint 10 millió forint) gyűlt össze.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek