Gyász

„Gyönyörű angyal volt” – Álmában vesztette életét egy 18 éves lány

K.B.

Létrehozva: 2022.12.10.

Álmában vesztette életét egy fiatal lány. Édesanyja próbálta felkelteni, de nem tudta. Családját összetörte a váratlan tragédia.

Túl korán ragadta el a kegyelten sors imádott szüleitől a 18 éves lányt. Shirley Adderley azt hitte, hogy a lánya, Fay direkt nem reagál, amikor reggel nem bírta felkelteni az álmából.

a gyász gyertyája
Képünk illusztráció

- Fay rohamai éjszaka voltak, amikor az ágyban feküdt. Reggel 10 óra körül bementem a szobájába, hogy felkeltsem. Először azt hittem, hogy csak szórakozik, mert a karácsonyi díszeket kellett volna feltennünk, de Neil rögtön tudta. Ő volt az egyetlen gyermekünk, és akkor az egész világunknak vége lett – zokogta Shirley Adderley, majd hozzátette: - Gyönyörű angyal volt. Túl hamar elvitték tőlünk. Anya és apa imádott. 

Mindössze két héttel a halála előtt Fayt epilepsziával diagnosztizáltak. Ekkor már évek óta rohamok gyötörték, de nem kapott gyógyszeres kezelést. Valószínűleg az éjszaka folyamán egy újabb roham tört rá, ami végül az életét követelte. 

A történtek fényében a fiatal hölgy szülei fel akarják hívni a figyelmet a SUDEP-re, az epilepsziából származó hirtelen halálra. Mióta megosztották lányuk tragikus történetét, azóta több százan nyilvánították részvétüket a számukra. 

(VIA)

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek