Iskola

Éjjel szökött ki otthonról a kamasz, hogy tanárnőjével szexelhessen

Létrehozva: 2022.12.10.

Módosítva: 2022.12.10.

Több alkalommal is lefeküdt kiskorú diákjával egy leendő tanárnő, aki iskolai gyakorlata közben jött össze tanítványával. A kamasz egy alkalommal az éj leple alatt szökött ki a tíz évvel idősebb nőhöz.

Aligha veheti a kezébe a tanári diplomáját az a 24 éves hallgató, aki az iskolai tanítási gyakorlat alatt kezdett ki egyik diákjával. Olyannyira elcsavarta a kiskorú fejét, hogy legalább három alkalommal le is feküdt vele. A hatóságokat idén augusztus 30-án értesítették, hogy az Ohio államban található Liberty Township településének egyik iskolájában egy gyakorló tanár viszonyt folytatott egy 14 éves tanulóval. 

Ana D'Ettorre
A tanárnő eleinte Snapchaten fűzte a diákot, majd hamar jóval közelebb kerültek egymáshoz, mint azt a törvény engedné

A 24 éves Ana D'Ettorre május 4-ig tanított az érintett iskolában, a kamasszal pedig bő két héttel később feküdt le. Ezt újabb két együttlét követe, mire lebuktak. A nő először Snapchaten kezdett el beszélgetni a fiúval, később – valamikor július végén vagy augusztus elején – pedig már arra is rá tudta venni, hogy a tini szökjön ki édesapja lakásából az éjszaka közepén. D'Ettorre ekkor a kocsijával felszedte a fiút, majd egy parkba mentek, és ott szexeltek.

A gyakorló tanár ügyében 10 ezer dolláros óvadékot állapított meg a bíróság a héten. Kimondták: nem veheti fel a kapcsolatot az áldozattal, emellett felügyelet nélkül semmilyen kiskorúval nem maradhat kettesben – írja az International Business Times oldala.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek