Dráma

„Anyuci örökké szeret téged” – halálra gázoltak egy 12 éves iskolás fiút

K.B.

Létrehozva: 2022.12.04.

A család egyáltalán nem számított arra, hogy elveszíthetik egyetlen gyermeküket. Még a helybélieket is megrázta a borzalmas baleset.

Borzalmas tragédia sújtott le a semmiből egy családra. A mindig vidám és élettel teli 12 éves Tyler Willst pénteken halálra gázolta el kocsi a nyugat-sussexi Crawleyben.

gyász, gyertya
Fotó: Pexels

A mentők hosszú időn keresztül küzdöttek az életéért, még kórházba is elvitték, de nem sokkal később elvesztették. Szülei nem akarták elhinni, hogy ilyen megtörténhetett fiukkal. Családja úgy emlékezett meg róla, mint a legfényesebb csillag, ami beragyogja az éjszakai égboltot.

– A mi gyönyörű fiunk, Tyler… Ő volt a leggondosabb, legszeretőbb és legkedvesebb fiú. Olyan büszkévé tette a családját, örökké szeretni fogjuk és hiányozni fog. Gyönyörű fiunk… Magasan fent vagy és ott rúgod a labdát. Jobban szeretünk téged, mint azt szavakkal valaha is i lehetne fejezni. Anyuci örökké szeret téged – búcsúzott szívszorító szavakkal családja a megboldogult Tylertől.

A tragédia nemcsak Tyler családját rázta meg, hanem a helybélieket is. A baleset helyszínén többen virágokat és plüssmackókat helyeztek el, hogy úgy vegyenek búcsút és tisztelegjenek a fiú emléke előtt. Az összetört család barátja, Joseph Rous egy adománygyűjtést indított a GoFundMe oldalán, hogy ki tudja fizetni a temetés költségeit. A tízezer fontos (4,7 millió forint) célt pillanatok alatt sikerült elérnie - írja a Mirror. 

Fotó: GoFundMe

- Tyler az egyik legédesebb fiú volt, akivel valaha csak találkoztam. Soha nem volt egy rossz csont gyerek. Mindig segített az embereknek, amiben csak tudott. Tyler mindig különleges helyet fog elfoglalni, és sokaknak fog hiányozni. Bár már túlléptük a célt, de szeretnénk, ha még futna, mivel sokan üzentek, hogy szeretnének adományozni, de eddig nem tudtak – olvasható az adománygyűjtés oldalán.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek