Dráma

Anyja karjai között hunyt el az 5 éves fiú, miután lenyelt egy tűt

K.B.

Létrehozva: 2022.12.05.

Az orvosok hiába küzdöttek két napon keresztül a kisgyerek életéért, sajnos nem tudták megmenteni. Családja darabokra tört a tragédia súlya alatt.

Kevesebb, mint egy héttel a hatodik születésnapja után tragikus módon elhunyt a dél-yorkshire-i Kyle Lewis. Az orvosok két napig tartották lélegeztetőgépen a kisfiút, miután lenyelt egy hirdetőtábla-tűt.

gyertya
Fotó: Pixabay

Mindent bevetettek az orvosok Kyle megmentéséért, négyszer hozták vissza a halál torkából a Rotherham Központi Kórházban. Sajnos a vizsgálatok bebizonyították, hogy az agya 90-95 százalékos károsodást szenvedett a megpróbáltatások során.

A kis Kyle édesanyja karjai között és édesapjával az oldalán hunyta le örök álomra a szemét. Emma  szívszorító szavakkal emlékezett vissza pimasz fia halálára.

- Nem is tudom elmagyarázni, mit érzek. Szavakkal kifejezhetetlenül összetörtem. Addig tartották életben, amíg készen nem álltunk arra, hogy eljött az ő ideje, miután utoljára átölelte anyu és apu. Az utolsó szívdobbanása akkor volt, amikor ölelgettük – zokogta Emma, aki hozzátette, hogy Kyle az apukája hasonmása volt.

- Nagyon furfangos, de ugyanakkor pimasz is volt. A kedvenc mondása az volt, hogy: „Nem én voltam”. Imádta a dinoszauruszokat. Azt szoktuk mondani, hogy ahelyett, hogy angyalszárnyakat növesztett volna, dinoszauruszszárnyakat növesztett. Elvesztettem a fiamat, és jelenleg nem tudok semmi másra gondolni rajta kívül. Összetört a szívem, de ő még mindig az én fiam – zárta sorait a gyászoló édesanya.

A család egyik barátja létrehozott egy GoFundMe oldalt, hogy segítsen a lesújtott családnak ebben a nehéz időben.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek