Ajándék

Sztárfellépőkkel várja az adományozókat a Mikulásgyár

Létrehozva: 2022.11.30.

Többek között közel 90 könnyűzenei koncerttel színesíti programjait a Mikulásgyár. Az adományokat december 22-ig juttathatjuk el hozzájuk.

Mikulásgyár

A Bors ellátogatott a Mikulásgyárba, ahova egy csapat gyermek is érkezett. A Mikulás már az ajtóban dalra fakasztotta őket, majd a futószalagra helyezték a kezükben szorongatott ajándékokat. Mesés hangulat volt a hőgömbre emlékeztető sátorban, ahol november 30-tól december 22-ig várják az ajándékokat. A mikulás piros pozsgás, mosolygós arccal és csilingelő bottal fogadott minden gyermeket a gyárban.

A mikulás piros pozsgás, mosolygós arccal és csilingelő bottal fogadott minden gyermeket a gyárban Fotó: Metropol/BS

Mindig tele van a zsebem szaloncukorral, és minden gyermeknek, aki bejön, adok belőle, mindenkit meg is énekeltetek, még az egyetemistákat is

– mondta a Borsnak a Mikulás, aki a Mikulásgyár mellett rehabilitációs intézetekbe és családokhoz is jár, hogy minél több gyermeknek okozhasson örömet a karácsony közeledtével.

Csillogó szemekkel figyelté a gyerekek a Mikulást Fotó: Metropol/BS
Zsolnai Endre főszervező minden adományt szívesen fogad Fotó: Metropol/BS

Zsolnai Endre főszervező elmondta: idén a Mikulásgyár mellett az ETELE Plázában is várják a felajánlásokat, illetve ingyenes programokkal is készülnek a Mikulásgyárban és a mellette lévő 200 fős üvegfalú rendezvénysátorban.

Gyakorlatilag mindent várunk. Tartós élelmiszert, tisztító-, tisztálkodási szert, könyvet, társasjátékot vagy ruhát

– emelte ki a főszervező, aki mosolyogva hozzátette: természetesen csokira is mindig szükség van. A rendezvénysátorban gyermekszínházi előadásokat tekinthetnek meg a kicsik, és közel 90 könnyűzenei koncert is lesz.

Fellépőink között rengeteg sztár lesz, köztük Király Viktor, Király Linda, Tolvai Reni, és ami nekem szívügyem: a Budapesti Operettszínház teljes társulata két alkalommal egy exkluzív programot állított össze nekünk a Mikulásgyárba 

– zárta Zsolnai Endre.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek