Eltűnt

Megtalálhatták a Budapest Parkból eltűnt Szűcs Tamás holttestét?

Címkék
frisseltűnt

Létrehozva: 2022.11.02.

Módosítva: 2022.11.02.

Egy férfi holttestét találták meg a Dunában. Lehetséges, hogy a szeptember végén eltűnt Szűcs Tamás az.

Ismeretlen holttestet talált a Budapesti Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság Adonynál október végén. A Telex a BRFK sajtóosztályán megtudta, a férfit egyelőre nem tudták még azonosítani. A DNS-vizsgálat eredménye állítólag szerdán vagy csütörtökön lesz meg. A police.hu-n megjelent részletek szerint talán van rá esély, hogy azt az egy hónapja eltűnt férfit, Szűcs Tamást találták meg, aki egy egy ferencvárosi szórakozóhelyről tűnt el szeptember 28-án.

Fotó: Pálfi Krisztina

Szűcs Tamás körülbelül 190 cm magas, sportos testalkatú, haja szőkésbarna, borostás, szemüveget visel. Eltűnésekor fehér pulóver, fekete farmer, sötét sportcipő és piros, eldobható esőkabát lehetett rajta. Akkor a keresést nehezítette, hogy sem cellaadatokat, sem biztonságikamera-felvételeket nem tudnak kikérni, mert nem merült fel bűncselekmény gyanúja.

A police.hu-n megjelent információk szerint a most megtalált holttest esetében sok részlet egyezik, ilyen a viselt ruha, az arcszőrzet, illetve egyéb részletek, amelyek arra engednek következtetni, hogy akár Szűcs Tamás is lehet az áldozat.

(via)

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek