Jelek

Kezei buktatták le Putyint, nagy lehet a baj

Létrehozva: 2022.11.03.

Egyre több külső szakértő igyekszik vizsgálni Putyin elnök megjelenéseinek felvételeit. Többen vallják: gyanús jeleket szúrhatnak ki a szemfülesek, melyekből jó pár dolog leolvasható.

Jó ideje pletykálják, hogy Oroszország elnöke rendkívül beteg. A legfrissebb találgatások szerint Putyin egészségi állapota egyre romlik, és halála előtt szeretné bebiztosítani az ország jövőjét, továbbá saját nevét a történelemben. Más, elrugaszkodottabb elméletek szerint több dublőre van, sőt, talán az eredeti nem is létezik. Igaz, a brit titkosszolgálat emberei már májusban felvetették, hogy talán az elnök meghalt, és helyét már ekkor átvehették a hasonmások a nyilvánosság előtt. A betegség-elméletet támogatja a brit Honvédelmi Minisztérium korábbi szakértője, Lord Dannatt is, aki szerint Putyin kezei utalnak arra, hogy súlyosbodott a betegsége az utóbbi időben – legyen az akár rák, akár Alzheimer-kór.

Putyin orosz elnök, AFP
Szakértők Putyin kezének színeváltozásából igyekeznek kikövetkeztetni az egészségi állapotát  Fotó: AFP

A szakértő rámutatott: többen észrevették, hogy Putyin kézfejének színe megváltozott, sőt, apró feketeségeket is kiszúrtak, amik injekciós kezelésekre utalnak. Dannatt szerint mindebből azt lehet kikövetkeztetni, hogy rosszabb az állapota, és több kezelésre szorul, mint eddig – írja a Daily Star

Az egyébként aligha várható, hogy hivatalosan megerősítést nyerjenek a Putyin egészségére vonatkozó találgatások. A hivatalos orosz kommunikáció egyértelműen addig igyekszik titkolni egy esetleges betegség tényét, amíg csak lehetséges. Épp ezért merültek fel a hasonmásokra vonatkozó extrémebb elméletek is valós lehetőségként.

 

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek