Időjárás

Rossz hírünk van, ismét figyelmeztetést adtak ki: Ilyen idő vár ránk ma

Létrehozva: 2022.11.21.

Nulla fok körüli hőmérséklet és elsőfokú figyelmeztetés: erről szól a hétfő.

Hat megyére is figyelmeztetést adott ki hétfőre az Országos Meteorológiai Szolgálat: Borsod-Abaúj-Zemplén, Somogy, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Vas, Veszprém és Zala megyékben sárga figyelmeztetés lesz érvényes, tartós, legalább hat órás köd miatt. A látótávolság akár pár száz méterre is csökkenhet.

figyelmeztetés hétfő
Hat megyében kell komolyabb köddel számolni  Fotó: MET.hu

Hétfőn egyébként a ködfoltok feloszlása után változóan rétegfelhős időre számíthatunk, csapadék nélkül. Mérsékelt marad a délnyugati szél. Reggel 0, délután 7 fok körüli értékeket mérhetünk – írja a Köpönyeg.hu oldala.

időjárás hétfő
Így alakul a hőmérséklet a hét első napján  Fotó: Köpönyeg.hu

Ilyen lesz a hetünk

Kedden eleinte változóan felhős időnk lesz, majd délután délnyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet, és a Dunántúlon már többfelé, máshol elszórtan alakul ki eső. A déli, délkeleti szél megerősödik. 5-10 fok valószínű.

Szerda reggelig sokfelé lehet eső, majd napközben csökken a felhőzet, de a Dunántúlon szitálás, gyenge eső még előfordulhat. A szél északira, északnyugatira fordul és megerősödik. +5, +7 fok körül változik a hőmérséklet.

Csütörtökön az erős északnyugati szél hatására csökken, szakadozik a felhőzet. Csapadék nem lesz. 5 és 10 fok között valószínű a csúcsérték.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek