Hihetetlen

Egy anyuka azt állítja 6 éves lányában él a híres operaénekesnő szelleme

Bors

Létrehozva: 2022.11.05.

Egy hatéves kislányban térhetett vissza a világhírű operaénekesnő. Édesanyját halálra rémisztette miket tudott a gyermeke.

Olyasmiről kezdett beszélni egy hatéves kislány, amiről fogalma sem lehetett volna. Édesanya halála rémült egészen addig, amíg rá nem jött egy meglepő dologra. Dorothy Angelica pontos részleteket árult el előző élete, Lily Pons híres operaénekesnő életéről, beleértve az 1970-es években bekövetkezett halálát is. Azt is tudta, hogy Lily 22 évesen lett hivatásos énekesnő, és az életében imádta a vadmacskákat és a madárcsicsergést.

Valószínűleg a leghátborzongatóbb az volt, amikor Dorothy hasfájdalommal küszködött, mielőtt egy nap bejelentette, hogy Lily Pons súlyos hasfájásban halt meg. Valójában 1976-ban hasnyálmirigyrákban.

Dorothy énekhangja egyébként már egészen kicsi korától kezdve tökéletes volt, sőt színpadi kisugárzással is rendelkezik. Már hároméves korában fellépett egy musical produkcióban. Ráadásul Dorothy és Lily Pons arcvonásai is hasonlóak az anyukája szerint - olvasható a Daily Star oldalán. 

Kira elvitte lányát egy reinkarnáció szakértőhöz, hogy megbizonyosodjanak a felvetésről. Dr. Semkiw, aki több ezer lehetséges reinkarnációs esetet tanulmányozott már, úgy véli, hogy Dorothy minden jelét magán viseli az operaénekesnőnek. 

Az, hogy mennyire hasonlít a hatéves kislány és az egykori világhírű énekesnőhöz, azt döntse el mindenki maga. Íme az összehasonlításhoz a két kép: 

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek