Megható

Szívfacsaró pillanatok: videón, ahogyan először nyitja ki a szemét a kómába esett háromgyerekes családapa

Létrehozva: 2022.10.03.

A háromgyerekes családapa akkor esett kómába, mikor bútorpakolás közben elgázolta egy autó. Családja videóra vette, ahogyan először nyitja ki a szemét.

Forrás: Daily Mail

Az ausztrál családapa, Ty Brickley hónapokkal ezelőtt esett kómába, mikor éppen bútorokat pakolt az utcán Perth-ben, és egy kocsi egyenesen neki száguldott. A szemtanúk elmondták, hogy Ty éppen a bútorszállító kocsi rámpáján állt gyanútlanul, mikor a fékevesztett autó belerohant, méghozzá olyan erővel, hogy lába térdnél leszaladt, így azt később amputálni kellett. Emellett olyan súlyos koponyasérüléseket is szenvedett, hogy a becsapódás után azonnal kómába esett, hosszú ideig élet és halál között lebegett, háromszor is megműtötték, és bár a sérülésekkel járó fertőzéseket legyőzte, most egy tüdőgyulladással küzd.

Fotó: Daily Mail

Családja egészen mostanáig nem tudta, hogy valahai is felébred-e, azonban a napokban változást észleltek rajta, most pedig - hosszú idő óta először - a szemét is kinyitotta, amiről a kórházban dolgozók és a család egy megható felvételt is közölt. 

Ty nővére, Tina a Daily Mailnek elmondta, hogy testvére életét a vele dolgozó munkatársai mentették meg, akik azonnal bátyja segítségére siettek, és rögtönzött érszorítóval kötötték el a sebét: 

- Az orvosok elmondták, ha a munkatársai nem lettek volna, most a testvérem sem lenne itt velünk, ezért szeretném mindenkinek megköszönni, aki csak a helyszínen volt

 - mondta sírva a lapnak. 

Azt azonban nem tudni, hogy pontosan milyen állapotban is van a családapa, ugyanis koponyája hátsó részén három törést, míg elől egy nagy erejű zúzódást szenvedett. A barátok és ismerősök addig is szeretnék támogatni Ty családját:

- Ty volt a fő kenyérkereső a családban, így szeretnénk támogatni feleségét, Allannah-t, és három gyerekét, Sophie-t, Matthew-t és Isaac-t. Remélem, segíthetünk rajtuk legalább egy pénzalappal, hogy anyagilag átvészeljék az előttük álló nehéz időszakot

 - mondta a lapnak a gyűjtést szerevező Lee Hutcheson. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek