Rejtély

Holtan találtak egy fiatal orvost a kórház mosdójában

Címkék
frissorvos

Létrehozva: 2022.10.23.

A 26 éves orvos még ellátta az utolsó beteget, majd holtan rogyott össze a mosdóban.

Egy orvost holtan találtak egy kórházi mosdó padlóján, mindössze két órával azután, hogy ellátta a nap utolsó páciensét. A 26 éves Dr. Jayda Bentót az Ernestina Lopes Jaime Állami Kórházban (HEELJ) fedezték fel Pirenópolisban, Goiás államban, Brazíliában.

Fotó: Pixabay

A folyamatban lévő nyomozás részeként a rendőrség kihallgatta a kollégáit, hogy megállapítsák, mi vezetett a fiatal nő halálához, és hogy nem volt-e szabálytalanság áldozata.

"Egy ápoló és egy orvos kezdte el keresni Jaydát, de sehol sem találták. Elmentek az autójához, az irodájába, amíg el nem értek a mellékhelyiségbe az intenzív osztályon. Az ajtó zárva volt, de hallották a víz csobogását. Megpróbálták kinyitni az ajtót, kiáltoztak, de a lány nem válaszolt, ezért úgy döntöttek, hogy betörik az ajtót" - nyilatkozta Tibério Martins rendőrfőnök. Végül a gondnok nyitotta ki az ajtót, Jaydát már holtan találták, cianózis jeleivel (kékes ajkak és bőr).

A rendőrség kizárta az öngyilkosságot, és jelenleg úgy vélik, Dr. Bento véletlen droghasználat következtében halt meg. A teste egy fecskendő és egy álmatlanság kezelésére használt nyugtató mellett volt. A rendőrfőnök hozzátette: "Egyelőre semmi sincs kizárva, de úgy tűnik, hogy baleset volt."

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek