Szabadulás

Romagyilkosságok: Kiszabadult a börtönből Cs. István

Létrehozva: 2022.08.20.

Módosítva: 2022.08.20.

Cs. István a romagyilkosok sofőrjeként vett részt a szörnyű bűncselekményekben.

Testőr fogadta a sátoraljaújhelyi börtönből szabaduló Cs. Istvánt. A férfi a 2008. július 21. és 2009 augusztus 3. között, romák ellen elkövetett gyilkosságsorozat tetteseinek a sofőrje volt. A három gyilkost tényleges életfogytiglanra ítélték, a korábban hivatásos katonaként is teljesítő gépkocsivezető azonban megúszta 13 év fegyházbüntetéssel.

Augusztus 20-án valamivel reggel 9 óra után kiléphetett a börtön kapuján az a Cs. István, aki a romagyilkosok sofőrjeként vett részt a szörnyű bűncselekményekben.

A férfi egy méretes pakkot szorongatott, az őt kérdező újságírókkal pedig nem állt szóba. A kapu két oldalán három rendőr vigyázott rá a lehetséges incidens miatt, ám az áldozatok hozzátartozói távol maradtak. A bűnözőt egy BMW-vel fogadták. A volánnál ülő fekete ruhás, maszkot viselő férfi a Bors kérdésére csak annyit volt hajlandó elmondani, hogy ő nem tartozik a családhoz. A következő pillanatban kipattant a járműből majd kinyitotta a jobb oldali hátsó ajtót, oda várta a frissen szabaduló Cs.-t. Majd a médiamunkások útját elállva az autóba segítette a férfit, két másodperccel később a gázpedálra lépett.

Fotó: Bors
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek