Öngyilkos

Soha egyetlen szülőnek sem kellene eltemetnie a gyermekét: önkezével vetett véget életének a gyönyörű 18 éves lány

Létrehozva: 2022.08.05.

Sokkolta a családot, hogy öngyilkos lett a gyönyörű fiatal.

A 18 éves Chloe Lowther július 23-án halt meg, miután rátaláltak egy többszintes parkoló közelében a lincsi Scunthorpe városában. A halála teljes sokként érte a családot. Chloe nővére most szeretné felhívni a figyelmet azokra, akik esetleg a mentális egészségükkel küszködnek – és meg akarja akadályozni, hogy más családok is átmenjenek ugyanezen a fájdalmon.

Shannon Walker (25) így nyilatkozott: „Chloe sok mindenen ment keresztül, és azt hiszem, mindez összeadódott. Annyira nyitott volt, és annyi barátja volt, hogy Chloe mindig úton volt valakivel. Egyértelműen ő volt a buli lelke".

Shannon hozzátette, hogy nővére halála teljes sokként érte őt és a családot, bár némi vigaszt találtak abban a tudatban, hogy voltak emberek, akik megpróbáltak segíteni Chloe-n, amikor meghalt.

„Kicsit megvigasztalódtunk a tudattal, hogy nem volt egyedül. Volt néhány ember, aki beszélgetett vele, és megpróbálták megakadályozni, hogy ezt tegye, ami némileg megnyugtató."

Chloe halála óta Shannon létrehozott egy GoFundMe oldalt a mentális egészséggel kapcsolatos tudatosság terjesztésére és a húga temetési költségeinek fedezésére.

„Soha egyetlen szülőnek sem kellene eltemetnie a gyermekét, és én csak szeretném megkönnyíteni a dolgukat. Elég van a dologban anélkül is, hogy aggódnának Chloe temetése miatt".

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek