Fux

Nem akart "becsicskulni a mentős gádzsinak": aranylánccal vásárolta volna ki magát a kórházba szállításból egy budapesti gyúrós

Létrehozva: 2022.08.18.

A mentősök a férfi kezét próbálták csak összevarrni, miután összeroppantott egy söröspoharat.

Hétvégén hívták a mentősöket a XIII. kerület egyik éttermébe, ugyanis egy 25 éves, barátaival falatozó fiatalember igencsak érdekes sérülést szenvedett: a már nem igazán szomjas, de roppant mód izmos férfi ugyanis azt akarta bemutatni a haveroknak, hogy erejével össze tud roppantani egy söröspoharat. 

A mutatvány sikerült, de természetesen nem egészen úgy sült el, ahogyan az izomkolosszus elképzelte, ezért a társaság jobbnak látta értesíteni a mentőket sérült kezű barátjukhoz.

A fiatal ápolónő, miután megvizsgálta a sebet, azonnal látta, hogy össze kell varrni, ám amikor közölte, hogy ehhez kórházba kell szállítani, hirtelen heves ellenállásba ütközött: 

- Még az is felmerült, hogy a nyakában levő hatalmas aranylánccal esetleg testsúlyuk alapján “megvásárolja” bajtársainkat, ám erre nem került sor

 - írta a Facebookon az Országos Mentőszolgálat. A vita azonban nem tartott sokáig, a fiatal ápolónő ugyanis nem ijedt meg és kétségbe sem esett, hanem azonnal cselekedett: már a rádióval a kezében, nyugodtan közölte, hogy hívja a rendőrséget. A férfi ellenállása ezután hirtelen alábbhagyott és a modora is sokkal szalonképesebb lett, mi több, egyik percről a másikra már az együttműködés is simán ment neki. 

- Sőt, az egyébként eseménytelen szállítás alatt, végül elnézést kért indulatossága miatt és megköszönte a mentők segítségét. Elmondta, csak annak látszatát szerette volna elkerülni a barátok előtt, hogy “becsicskul a mentős gádzsinak”

 - tették hozzá a mentők

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek