Keresés

Mindenki összefogott, önkéntes keresőcsapatokat szerveznek az eltűnt inárcsi édesanya miatt

Létrehozva: 2022.08.12.

Fontos bejegyzés került ki a Facebookra. Önkéntesek keresik majd a rejtélyes körülmények közt eltűnt kétgyermekes inárcsi édesanyát.

Olyan nincs, hogy ne találják meg az eltűnt inárcsi édesanyát! Ezt sugallja a hétvégére tervezett újabb keresőakció. Mint megírtuk, a kétgyermekes asszony munkába indult Budapestre hajnalban, de oda már nem érkezett meg, és vélhetően a buszra sem szállt fel.

 A kutatócsapatok a közeli erdőben is keresik az asszony holttestét, és ugyan egyre több jel utal arra, hogy valami súlyos dolog történhetett vele, a rendőrség egyelőre eltűnésként kezeli az ügyét.

Életjelre vár Maggie

– A rendőrök kutyákkal is keresték már anyukámat, négy kutyát is hoztak és átpásztázták az erdőt, de nem vezetett eredményre. Az viszont biztos, hogy magától nem ment volna el sehova, nem hagyna itt minket. Mi voltunk az élete – mesélte korábban elcsukló hangon Maggie, az asszony nagyobbik lánya, aki abban reménykedik, hogy édesanyja valamelyik reggel egyszer csak bekopog az ajtón, vagy felhívja telefonon, és életjelt ad magáról.

Maggie reménykedik benne, hogy édesanyja előkerül  Fotó: Máté Krisztián

A rendőrségre készült, mielőtt eltűnt

Mária az eltűnése napján munkába menet be akart térni a rendőrségre, hogy intézkedjen 14 éves lánya gyermekelhelyezési pere kapcsán, ami a kamasz apjával szemben folyik. Időközben kiderült, hogy a férfi, Mária exe erőszakos cselekmények miatt csak nemrég szabadult a börtönből. Amiatt ült, hogy a feleségét, Máriát bántalmazta, a nőnek pedig nem sokkal a férfi kiszabadulása veszett nyoma. A férfi állítja, semmi köze volt párja eltűnéséhez, ő maga a közösségi oldalakról, illetve a médiából értesült a történtekről.

Segítenek a helybéliek

Inárcson mindenki aggódik a két egyedül maradt lányért, az egész falu összefogott értük. Adományokat gyűjtenek nekik, illetve a nyomozásból is kiveszik a részüket, keresőcsapatokat szerveznek, hogy megtalálják Máriát.

 Most a helyeik Facebook-csoportjában újabb keresést szerveznek, hogy megtalálják az édesanyát.

 Úgy tudni, a keresésben részt vevő önkéntesek augusztus 14-én, vasárnap reggel 8-kor az inárcsi posta elől indulnak majd. A tervek szerint bejárják az erdőt, ahol a nyomkövető kutya elvesztette a nyomot, és a környező vizeket – utóbbiaknál mágnessel végzik majd a keresést, személyes tárgyak után kutatva.

Jelentkezők máris vannak, többek között egy anya, akit megrendített az eset. Ő tizenéves lányával – aki szintén segíteni szeretne – csatlakozik a keresőcsapathoz. Sokan más településekről jelentkeztek, hogy kiegészítsék a helybélieket. Mindenki abban bízik, hogy Mária épségben előkerül. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek