Tehetség

Titkolja a királyi család, pedig nem kéne: ezekben kiemelkedőek II. Erzsébet dédunokái

Bors

Létrehozva: 2022.08.06.

Nem csak „úri sportokban”, hanem teljesen hétköznapi tevékenységekben is kiemelkedőek a királyi család legfiatalabb tagjai. Most kiderült, kiből lesz a jövő lovasa, balerinája, vagy épp irodalmára.

Katalin, Vilmos és gyermekeik II. Erzsébet platina jubileumi ünnepségén

Forrás: Northfoto

Olyanok, mint bármelyik gyerek, lelkesen vesznek részt sportokban, kreatívkodnak, és már fiatalon csillogtatják tehetségüket a királyi család legfiatalabb tagjai. Fény derült rá, hogy miben jeleskednek II. Erzsébet dédunokái: György herceg zenélésben, Sarolta balettban és lovaglásban, míg a legkisebbek, Lajos és Archie festésben, vagy a könyvek szeretetében is kiemelkedő. Még az sem kizárt, hogy a nemesi rangjuk mellett belőlük is kiemelkedő sportolók, netán bestseller-írók válnak, és már most látszik, mi a rejtett tehetségük.

Sarolta hercegnő

Sarolta, Katalin és Vilmos második gyermeke a minap egy rendkívül cuki videóban üzent a nemzeti női focicsapatnak, amivel levette a lábáról az internet népét. Bár még csak hétéves a hercegnő, már számos sportágban kipróbálta magát: lelkes tornász, balettozik, és szenvedélye a lovaglás – írta meg a Hello! magazin. Katalin írországi körútjukon azt mondta: Sarolta imádja a gimnasztikát, ami pedig „nagyon jót tesz az alapvető egyensúly- és koordinációs készségeiknek”. De másban is aktív: mindössze 17 hónapos volt, amikor lovagolni kezdett, és azóta is szenvedélye, ezt minden bizonnyal II. Erzsébettől örökölte. És, ha mindez nem lenne elég, még balettozik is, édesanyjával már látta a Diótörőt a londoni Királyi Operaházban. Azt nem tudni, hogy ez az élmény volt-e rá hatással, de az bizonyos, hogy hetente vett magán órákat egy dél-londoni tánciskolában.

György herceg

Szinte kész férfi már az elsőszülött György, nemrég ünnepelte 9. születésnapját, és mi tagadás, egyre jobban hasonlít trónvárományos édesapjára. Szintén szülei írországi útja során derült fény arra, hogy épp bontogatja zenei szárnyait György, gitározni tanul. Másik szenvedélye a tenisz, amin osztozik Katalinnal, olyannyira, hogy norfolki birtokukon egy teniszpályát is építettek, hogy együtt hódolhasson a család a tenisz iránti rajongásuknak. De, ami még ennél is menőbb: György még Roger Federerrel is ütögetett párat, a teniszcsillag ugyanis a család jó barátja. Emellett, ahogyan húga, Sarolta, György is szeret lovagolni.

Lajos herceg

A négyéves Lajos mostanában nem épp kiemelkedő hobbija, vagy tehetsége miatt került szóba, hanem nyughatatlan hiszitje miatt, amit legutóbb épp a legrosszabbkor, a királynő platinajubileumi ünnepségén adott elő. Persze sokan felmentették a herceget, hiszen csak úgy viselkedett, mint egy átlagos óvodás, mások viszont vállalhatatlannak tartották a műsort. Ugyanakkor szülei nyilvánvalóan igyekeznek a dackorszakos gyermek energiáit lekötni, manapság pedig a futóbiciklije az, ami leginkább leköti Lajost. Emellett kreatívkodni is szeret, két évesen már a kezével festett a herceg.

Archie Harrison

Sussex hercegének és hercegnéjének elsőszülöttje még csak hároméves, de Harry herceg már el is kezdte saját szenvedélyére, a rögbire tanítani fiát. Egy interjúban még azzal is viccelődött Vilmos öccse, hogy be kell szerezzen egy kisebb rögbilabdát, hogy bevonhassa fiát a játékba. Archie emellett szeret olvasni is, főleg anyjával, Meghan Markle-lel együtt. Első születésnapján az is kiderült egy videónak köszönhetően, hogy a kedvenc könyve a Kacsa vagy nyúl volt.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27209_resized.jpg?avcount=1713531913
origo.hu

Brutális baleset Budapesten: két ember meghalt, a gyáva sofőr elmenekült

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27210_resized.jpg?avcount=1713531913
origo.hu

Budapesti luxusüzletrablás: újabb megdöbbentő fejlemények derültek ki - videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17143795_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Szteroidos kezelést kapok” – komoly problémával küzd Marics Peti

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17139544_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

A renitens Kárpátalja – menekülés Zelenszkij földi poklából

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17137545_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Itt a vége: Széll Tamás szomorú bejelentésére senki sem számított

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27211_resized.jpg?avcount=1713531913
origo.hu

Újabb hírek érkeztek Nagy Grófo sírjának feltöréséről

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17140135_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Csobot Adél és Istenes Bence a poklok poklát járja meg - külföldön érte őket utol a szerencsétlenség

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27156_resized.jpg?avcount=1713531913
videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17141717_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Megszűnik a magyarok egyik legkedveltebb csatornája

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17143250_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Testvérviszály lett Vajna Timi nagymamájának kórházi kezeléséből

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/lOoBmQLYXACs563EMIpVsBsKTv0EtkDBzA8KV6LibNE/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2E0MTM1YWNiY2Y3YzRmNDFiNTYyNDIxNzdkNGI1YTIy.jpg
Család

Hornung Ágnes: a kormány 14 éve kiemelt figyelmet szentel a családoknak és a gyermeket vállalóknak

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/cV_zKLJtUUAr_iyQKgLleOIJLP242xQtyUMr7jzKHzY/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2RiNTBiYWU1YzZkYjRmMGE5MDg3Yjk3N2YxYjM3OTY2.jpg
béke

Orbán Viktor üzent a magyaroknak: "Csak a béke!"