Rejtély

Fekete ruhás nindzsa garázdálkodik Székesfehérváron

Létrehozva: 2022.08.22.

Első ízben egy fára mászott fel és onnan figyelt, később az erkélyre kapaszkodott fel egy fekete ruhás férfi a székesfehérvári lakóházak mögött.

A társasházban lakó Kenyeres Ferenc a saját szemével látta, amint egy gyanús alak két alkalommal is megfigyelte a Tóvárosi lakónegyed Balatoni út menti szalagsoránál fekvő földszinti lakásokat – írja a feol.hu.

 

Az első akció

 

A férfi közel két héte találkozott az első esettel: éppen kint volt az erkélyen úgy este 10 óra körül, amikor is látta, hogy valaki a házak mögött ólálkodik, majd egyszer csak gyorsan és fürgén felmászott egy fára. 

Vagy 15 percet volt fent, onnan figyelt, majd leugrott és elment, de nem lehetett kivenni semmit vele kapcsolatosan, mert meglehetősen messze voltam tőle

 – mesélte Ferenc, aki persze szólt a környékbelieknek, hogy legyenek óvatosak.

 

A második csapás

Erre a fára mászott fel a székesfehérvári nindzsa Fotó: Feol

A férfi legközelebb augusztus 16-án, kedden vette észre, hogy a ház másik oldalán benézett valaki az erkélyen, majd bemászott a Balatoni úti töltés oldalába, ahol ücsörgött egy darabig. Ferenc és neje akkor már nem tétlenkedtek: hívták a rendőrséget. 

Percek alatt meg is érkeztek a zsaruk, akik zseblámpával kezdték pásztázni a területet, ám a férfi ezt észrevette, így fogta magát, és átrohant a Balatoni úton a Tátra utca felé 

– magyarázta döbbenten a szemtanú, akinek személyleírása szerint a „nindzsa” egy 40-50 év körüli, kopaszodó vagy kopasz férfi lehetett, fekete susogós melegítőben. 

Ferenc azt is hozzátette: az alak bizonyára  tervezett valamit, és kizárt dolog, hogy ittas állapotban járt volna el, elvégre meglehetősen fürgén menekült a rendőrök elől...

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek