Dráma

Esküvőjére készült a terhes menyasszony, amikor az orvosok közölték vele: 24 órája van hátra

Bors

Létrehozva: 2022.08.09.

Módosítva: 2022.08.09.

Családja reménykedik az anyuka gyógyulásában, de előtte világra kellene hoznia gyermekét.

Versenyt fut az idővel egy ötgyermekes édesanya, akinek az orvosai mindössze huszonnégy órát adtak. Carrie Doddsnál június 26-én akut myeloid leukémiát diagnosztizáltak. Azóta mindent megtesz azért, hogy leküzdje a betegségét és megszülhesse szíve alatt hordott babáját.

A 40 éves nő minden esély ellenére, még mindig életben van, miután az orvosai azt mondták neki: nem éli meg a másnapot. A blackpooli ötgyermekes anyuka, aki jelenleg 25 hetes terhes, reméli, hogy valóra válthatja álmát, és feleségül mehet párjához, Shaunhoz, akit lelki társának hisz - számol be róla a Mirror.

Carrie elmondta, hogy kislányát remélhetőleg a 32. héten fogják világra segíteni, hogy őssejtkezelésben részesülhessen. Ugyanis addig nem kezdhetik meg a kezelését, amíg várandós, mert az veszélyes lenne a baba számára.

– Olyan gyorsan megtámadta a szervezetemet a betegség. Drasztikusan lecsökkent a fehérvérsejtjeim száma. Kemoterápiára és vérátömlesztésre van szükségem. Nem tudom, mit mondhatnék – mondta elcsukló hangon a várandós édesanya.

A családra nehezedő nyomás enyhítésére és az esküvő megvalósításához szeretteik adománygyűjtésbe kezdtek.

– Nem tudom, meddig jutok el, de remélem, hogy legyőzöm ezt a szörnyű betegséget. Van még öt másik gyermekem is, akik segítenek nekünk. Csak a tudat, hogy valóra válik az álmom, még inkább arra késztet, hogy visszavegyem az életemet, amiről azt mondták, hogy nem lesz az enyém. Harcos vagyok, és mindent beleadok – tette hozzá reménykedve.

Az esküvőjük időpontját már ki is tűzték, és az egész család reménykedik a pozitív végkifejletben. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek