Lagzi

Álomesküvőre készül a TV2 hírigazgatója

Címkék
esküvő

Létrehozva: 2022.07.15.

Nyolcvan vendéget vár a lakodalmára.

Már csak néhány hét, és összeköti életét a TV2 hírigazgatója, Szalai Viven, valamint párja, Gecse Norbert: szeptemberben állnak oltár elé. A szerelmesek alig több mint egy évvel a megismerkedésük után tartják az esküvőt, bár – mint mondják – hamarabb is lehetne, hiszen az első pillanattól tudták, hogy egymásnak lettek teremtve.

– Számomra Norbi a nagybetűs férfi, udvarias, előzékeny, fiatal kora ellenére érett, „öreg” lélek. Jöttem a reggelizőhelyen az asztala felé, és villámcsapásszerű érzés járt át. A második randin éreztem, hogy emberileg, férfiként, mindenhogyan pozitív számomra. Jóember-illata volt! Megfogott, hogy nagyon jóképű férfi, aki okos, minden témában kiselőadást tud tartani – mesélte Vivien a Blikknek, hozzátéve: a nagy kérdést Norbert egy nyaraláson tette fel.

– A repülőtéren tudtam meg, hogy Dubajba utazunk, ami azért is volt vicces, mert ugyan több sikerkönyvet is írtam a „dubajozásról”, még sosem jártam ott. Végül egészen más miatt lesz számomra különleges ez a hely – mesélte a hírigazgató, aki a hazaérkezésük után azonnal beleetette magát az esküvő megszervezésébe. Mára már természetesen összeállt minden: 

– Sajnos, családtagokban nem bővelkedünk, így a nyolcvan tagú vendégsereg többnyire a barátainkból és a kollégáinkból áll majd. Tervezünk egyházi és polgári szertartást is – árulta el Szalai Vivien, aki arról is beszélt: a menü igazán sajátos lesz.

– Nekem alapvetően – és ezt tényleg nem tudom máshogy megfogalmazni – parasztgyomrom van, azaz az igazán magyaros ételeket szeretem. Éppen ezért volt egy különleges kívánságom a séfhez: ifjú feleségként a menümben szerepel a velős pacal.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek