Első randi

Első randi tippek, ahol kiderül: Ő az igazi?

Létrehozva: 2022.07.12.

A világjárvány után újra bátrabban randevúzunk, azonban sokaknak fejtörést okoz az első randi helyszínének a kiválasztása. Most olyan tippeket adunk, ahol már az első alkalommal fontos dolgokat tudhatunk meg a másikról.

Sok ember úgy érzi, hogy a koronavírus-járvány elrabolta az idejét, hogy potenciális partnert találjon magával – különösen azok, akik már olyan mérföldköveket állítottak fel, mint a házasságkötés és a gyermekvállalás. Dr. John De Oca párkapcsolati szakértő szerint a hatékony randevúzáshoz az első lépés a cél meghatározása.

Győződjünk meg arról, hogy olyan emberekkel randevúzunk, akikkel elérhetjük a kapcsolati céljainkat – idézi a szakértőt a mashable.com.

Első randi előtt

Dr. John De Oca azt is elmondta, hogy a hatékony társkeresésben, hogyan használjuk ki az első randevúzás előtti időt. Beszéljünk telefonon vagy videón keresztül, és legyünk tudatosak a feltett kérdésekkel. Ezeket a beszélgetéseket használjuk arra, hogy „előszűrjük” a személyt, és tényleg megismerjük, ahelyett, hogy csak annyit mondanánk: „Jó reggelt” és „Mi újság?”

Bár egyetlen randevú alapján nem lehet teljes képet alkotni senkiről, de ha tudod, mit és ki keresel, milyen személyiségjegyeket szeretsz egy partnerben, ezek az első randevúk segítenek a gyorsabb megismerkedésben.

1. Vacsora, mint klasszikus randevú

A vacsora okkal egy klasszikus randevú. De Oca szerint bármi, ami beszélgetésre ösztönöz, nagyszerű első randi. Egymással szemben ülünk, és tényleg csak beszélnünk kell – és ennünk. Megtudjuk a másikról, hogyan folytat le egy beszélgetést, lehetőségünk 

van rákérdezni a gyerekkorára, és még azt is megnézni, hogyan eszik – remélhetőleg csukott szájjal. Sőt, megtudjuk az is, hogyan bánik például egy pincérrel.

A vacsora egy klasszikus első randi, nem véletlenül Fotó: Pexels

2. Vígjáték az első randin

A vígjáték kiválóan alkalmas az emberek kiszűrésére, ha fontos számodra a humorérzék. Ha nem ugyanazokon a vicceken nevettek, egy második randevú valószínűleg már meg sem éri. Nem sok lehetőség van csevegni a film alatt, ezért tervezzünk valami mást utána.

3. Közös főzős randevú

A főzés megmutatja az emberek sokszínűségét. Hogyan dolgozunk csapatban. Láthatjuk, hogyan kommunikál a másik, és hogyan takarít – ami szintén hasznos információ lehet a jövőre nézve. Bőven van idő a beszélgetésre is, nemcsak főzés alatt, de utána is, amikor leülünk közösen elfogyasztani az ételt.

A közös főzés egy hatákony formája a randevúzásnak Fotó: Unsplash

4. Randi egy minigolf vagy bowling teremben

Egy ilyen közös program segít megelőzni a kínos csendeket. Meg tudjuk vizsgálni a másik személyiségét és sportszerűségét, látjuk a versengő oldalát is – de a pihenőidőben lehetőség nyílik arra, hogy beszélgessünk.

5. Korizás és kézfogás az első randin

Legyen szó görkoriról vagy jégkorcsolyáról, ez egy jó ürügy megfogni a másik kezét, ha fizikai fronton szeretnéd tesztelni. Sőt, a körözgetés arra ösztönözhet, hogy beszéddel töltsd a csendet. Más programhoz hasonlóan itt is érdemes tervezni utána valamit, ha a partner lábai elkezdenek fáradni.

+1 Randin embereket nézni egy parkban

Az emberek figyelni szórakoztató, de nagyszerű teszt is lehet. Látni fogod, hogyan beszél a másik az ismeretlen emberekről, van-e benne előítélet, van-e vicces megjegyzése. Ráadásul a többi ember megfigyelése folyamatosan témát ad, nem kell erőlködni, miről beszéljünk.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17083757_auto_resized.png
origo.hu

Nem sokat takar Wolf Kati melleiből a mélyen dekoltált ruha

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26464_resized.jpg?avcount=1711707616
origo.hu

Magyar Péter ámokfutása börtönben érhet véget

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17090709_auto_resized.jpg
borsonline.hu

4 csillagjegy, akinek nagy felismeréseket hoz az élet még a napfogyatkozás előtt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17089235_auto_resized.jpg
ripost.hu

Minden nap szenvedés, gyógyíthatatlan beteg a gyönyörű színésznő

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26465_resized.jpg?avcount=1711707616
origo.hu

Németország döbbenetes háborús bejelentése, minden megváltozik

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17085489_auto_resized.jpg
astronet.hu

Ennek a 4 csillagjegynek sok pénzt hoz a tavasz

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17084687_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Megdöbbentő, babahírt közölt máris a Házasság első látásra párja

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26355_resized.jpg?avcount=1711707616
vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17084502_auto_resized.jpg
borsonline.hu

"Szerintem kritikán aluli" - óriási balhé robbant ki Balázsék műsora miatt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17084794_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Sokan csak most tudták meg és alig hiszik el, mit jelent valójában a WC kifejezés

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/03/1SWzGq3QsizyH5iPB4Vk8natZWSvqGt3PPUISscQeJo/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50Lzk3N2NkOTk0MzY5MzQzOWM5YzY5ZmYyZjk5YTA2Zjhi.jpg
Megindító

„Boldogan mutatta a nap végén az összegyűjtött csokitojásokat” - húsvétra is feldíszítette a családja a kiskamaszként elhunyt Dominik sírhelyét

https://cdn.borsonline.hu/2024/03/72Cjs82PCBFRY-f_4a-SA4Qf8FwuQl3cYT0qo2nU9Bo/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2FiNDhiYmViYjhlNjRmOWM4NmQ0YWUyNTExYTQ1NTlk.jpg
Tragédia

Robbanás történt Budapesten: egy ember meghalt, többen megsérültek