Erőszak

Terhes kismamát akartak megerőszakolni Miskolcon: megrázó részletek derültek ki

2022. június 22. szerda 14:40

Egy szerződéses katona teperte le a földre a kismamát.

Ahogy arról a Bors is beszámolt, megdöbbentő dolog történt Miskolcon: egy szerződéses katona letepert a földre, fojtogatott és meg akart erőszakolni egy terhes asszonyt. A kismama lélekjelenlétének köszönhető, hogy nem történt tragédia. Az ügyben a Debreceni Regionális Nyomozó Ügyészség vizsgálódik, akik megrázó részleteket árultak el az erőszakról.

erőszak

A Debreceni Regionális Nyomozó Ügyészség erőszakkal elkövetett szexuális erőszak bűntette miatt folytat nyomozást egy 35 éves férfi ellen. A megalapozott gyanú szerint 2022. június 20-án 17 óra körül Miskolcon egy 30 év körüli, várandóságának 23. hetében járó nő munkahelyéről tartott hazafelé. Miután a nő leszállt az autóbuszról és egy lépcső felé indult tovább, egy férfi követni kezdte.

Amikor a sértett a lépcsőn megállt, az elkövető mögé lépett, hátulról átölelte, lehúzta a földre és a nyakánál fogva fojtogatni kezdte, hogy ne tudjon segítséget hívni.

A nő az erőszak ellenére hangosan segítségért kezdett kiabálni, amire a férfi a földön fekvő sértettet elkezdte a lépcső mellett található erdős részre húzni, közben pedig földről felvett avart tömött a szájába, hogy elcsendesítse. A sértett ekkor átmenetileg abbahagyta a kiabálást, ezt tapasztalva a férfi elengedte a fejét és a száját, arccal a sértett lábai irányába a mellkasára ült és miután az alsótestét lemeztelenítette, a nemi szervét kezdte fogdosni.

A sértett folyamatosan ellenállt és eközben sikerült felhívnia a segélyhívó központot. Az elkövető ettől megijedve abbahagyta cselekményét, elvette a sértett telefonját, valamint a táskáját – amelyeket később eldobott – és futva elmenekült.

A Miskolci Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának gyors és szakszerű intézkedései hamar eredményre vezettek, és a felderítést követően már másnap beazonosították és elfogták az elkövetőt. A rendőrség a férfi előállítása után megállapította, hogy az eljárás folytatására nincs hatáskörük, ezért a nyomozást áttették a nyomozó ügyészségre.

A nyomozó ügyészség elrendelte az elkövető őrizetét, majd a mai napon gyanúsítottként hallgatta ki és kettőtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő bűncselekmény gyanúját közölte a férfival.

Az elkövető az őrizet elrendelése és a gyanúsítás közlése ellen panasszal élt, tagadta a bűncselekmény elkövetését.

Az ügyészség – tekintettel a cselekmény tárgyi súlyára, a kiszabható büntetés mértékére, valamint arra figyelemmel, hogy a terhelt jelenléte az eljárási cselekményeken biztosított legyen – indítványt tesz a büntetlen előéletű gyanúsított letartóztatására."

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Kiengedik Fekete Dávidot a börtönből

borsonline.hu

Elfajult a szexrabszolgaság, szörnyű dolgot tett a magyar tinédzser

borsonline.hu

Családi tragédia Taktaharkányban: Tagadja a tinédzser, hogy ő lökte az aknába kétéves testvérét

hirtv.hu

Mentő vitte el a Parlamentből a képviselőt

ripost.hu

Nem várt fordulat történt Fekete Dávid ügyében

vg.hu

Összeomlik az olaj ára a Citi szerint, de előbb a gazdaságok

origo.hu

Pornójelenetbe került Curtis egy ismeretlen nővel - kép

mindmegette.hu

Banán kontra görögdinnye: megdöbbensz, hogy miben mennyi kalória van

life.hu

Így egyél okosan a menstruáció előtti panaszok enyhítése érdekében

borsonline.hu

Csodaszép kismama: Ekkorát nőtt Caramel gyönyörű feleségének pocakja

borsonline.hu

Rendkívüli közleményt adott ki a TEK a Kis-Dunában elmerült börtönőrökkel kapcsolatban

borsonline.hu

Gyermekükkel a szíve alatt várta haza párja a Kis-Dunában eltűnt kutyakiképzőt

További cikkek

Elmerült

Kiderült: a 34 éves László holttestét találták meg a Dunában

Béke

Szentkirályi Alexandra: A béke az egyetlen megoldás