Erőszak

Felkavaró: Fényes nappal akartak megerőszakolni egy várandós nőt Miskolcon

2022. június 22. szerda 13:25

Kis híján erőszak áldozata lett egy várandós nő Miskolcon, csak a lélekjelenlétén múlt, hogy végül nem így történt. Az elkövető vélhetően katona.

Illusztráció

„2022. június 20-án 17 óra tájban, fényes nappal Miskolcon, a Kálvária lépcsősoron (Népkerttől indul fel az Avasra a Herman Ottó Múzeum jobb oldalán) egy emberinek nem mondható, de jog szerint annak kezelendő élőlény megkísérelte megerőszakolni és megfojtani a feleségemet, aki 25. hetében járó, láthatóan is terhes (!!) fiatal nő, édesanya. Fényes nappal, munkából hazafelé sétálva! Az egyed beráncigálta a feleségemet a lépcső melletti bokrok közé, ott teperte le a földre, majd olyan szinten fojtogatta, hogy már-már egyértelmű volt: ennyi volt az élete neki és a kisbabánknak. A történet pikantériája az, hogy eközben a lépcsősoron elsétált egy ember, aki a segélykiáltások ellenére semmit sem tett, csak haladt tovább, mintha a világ legtermészetesebb eseménye lenne egy terhes nő megerőszakolása. Csak remélni merjük, hogy azért tett így, mert hangos zene szólt a fülében. De ki tudja?!” – idézi a boon.hu a Facebook-bejegyzést, amelyet az áldozat férje posztolt a közösségi oldalon kedden este.

A férj azt írja, a felesége lélekjelenlétének köszönhetően nem fulladt óriási családi tragédiába az eset, ugyanis a dulakodás közben sikerült tárcsáznia a segélyhívót, majd azt kihangosította, hogy az elkövető is hallja és bekiabálta a helyszínt a telefonba. 

A támadó ezt hallva megijedt, majd a telefont magához ragadva elmenekült a helyszínről. Az elsődleges vizsgálatok alapján a nő és a babája is jól van.

A rendőrség azonban néhány órán belül elfogta a támadót. Mint a megyei rendőr-főkapitányság közölte a portállal, hatalmas erőkkel indult meg a forrónyomos felderítés, és a kamerafelvételeknek is köszönhetően gyorsan bilincs kattant az elkövető kezén.

Bővebb felvilágosítást azonban nem adtak, ugyanis az ügyben nem a megyei rendőrök járnak el, hanem a Központi Nyomozó Főügyészség. Ilyenre akkor kerül sor egy bűncselekmény során, ha az elkövető valamely „egyenruhás” szervezet, belügyi szerv dolgozója. A portál információi szerint az elkövető a Magyar Honvédség állományának a tagja.

A főügyészség későbbre ígért tájékoztatást az ügyben.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Kiengedik Fekete Dávidot a börtönből

borsonline.hu

Elfajult a szexrabszolgaság, szörnyű dolgot tett a magyar tinédzser

borsonline.hu

Családi tragédia Taktaharkányban: Tagadja a tinédzser, hogy ő lökte az aknába kétéves testvérét

hirtv.hu

Mentő vitte el a Parlamentből a képviselőt

ripost.hu

Nem várt fordulat történt Fekete Dávid ügyében

vg.hu

Összeomlik az olaj ára a Citi szerint, de előbb a gazdaságok

origo.hu

Pornójelenetbe került Curtis egy ismeretlen nővel - kép

mindmegette.hu

Banán kontra görögdinnye: megdöbbensz, hogy miben mennyi kalória van

life.hu

Így egyél okosan a menstruáció előtti panaszok enyhítése érdekében

borsonline.hu

Csodaszép kismama: Ekkorát nőtt Caramel gyönyörű feleségének pocakja

borsonline.hu

Rendkívüli közleményt adott ki a TEK a Kis-Dunában elmerült börtönőrökkel kapcsolatban

borsonline.hu

Gyermekükkel a szíve alatt várta haza párja a Kis-Dunában eltűnt kutyakiképzőt

További cikkek

Elmerült

Kiderült: a 34 éves László holttestét találták meg a Dunában

Béke

Szentkirályi Alexandra: A béke az egyetlen megoldás