Betegség

Azt hitte, csak másnapos, lesújtó diagnózist kapott lánya 13. szülinapján az apa

Létrehozva: 2022.05.10.

Súlyos betegséget állapítottak meg annál az édesapánál, aki a diagnózis előtt azon viccelődött: csak azért fáj a feje, mert már nem bírja az italt.

Forrás: Twitter

Kínzó fejfájással küzdött az 52 éves édesapa, de azt hitte, csak másnapos. Állapota azonban romlani kezdett, és a rák egy agresszív fajtáját, glioblastomát diagnosztizáltak nála.

A walesi Caergwrie-ben élő Mark Brandish kálváriája még tavaly áprilisban kezdődött.

Egy hónappal a diagnózis előtt Mark element futni, és még azt mesélte, hogy a sportórája szerint olyan fitt, mint egy 22 éves – mesélte a férfi felesége, Felicity, akivel három gyermeket nevelnek.

Az egész fejfájással kezdődött áprilisban. Mindketten azon nevettünk, hogy már biztos nem bírja a gint. Azonban utána még egy hétig fájt a feje – tette hozzá.

Amikor a férfi beszéde már akadozni kezdett, orvoshoz fordultak, a CT pedig kimutatta a daganatot. A diagnózist ráadásul pont kislánya 13. szülinapján kapta.

Mindig aktív életet élt, szóval elképzelhetetlennek tűnt, hogy egy hónap alatt leépül – fogalmazott a feleség.

A következő hónapokban a férfi sugárkezelést kapott, jelenleg pedig kemoterápián vesz részt. A család számára a barátok gyűjtésbe kezdtek, ezzel is segítve a nehéz időszak költségeit.

(via)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek