Tipp

Ezzel az egyszerű trükkel nem lesz többé gond a kevés térerő

Létrehozva: 2022.05.25.

Alighanem erre mondják: egyszerű, de nagyszerű!

Forrás: Pexels

Lassan már élni sem tudunk az okostelefonunk nélkül: épp ezért bosszantó, ha olyan helyen találjuk magunkat, ahol kevesebb a térerő, mint azt megszoktuk. Lassú a net, akadozik a hívás: ismerős? Nos, van egy jó hírünk: nem kell feltétlen magasra tartott telefonnal futkározni, mint ahogy azt ilyenkor a legtöbben teszik, van egy jóval egyszerűbb módszer, amiről Scott Polderman tech-guru rántotta le a leplet TikTok-csatornáján.

 

A technika lényege: állítsuk telefonunkat repülő üzemmódba, majd vissza! Ez arra kényszeríti a készüléket, hogy lecsatlakozzon az adótoronyról, amin eddig volt, és újat keressen. Nagy valószínűséggel fog találni egy erősebb jelet. Természetesen – teszi hozzá a szakértő a kommentszekcióban – ez sem mindenható módszer, ha otthon ücsörgünk, a fotelből nem fog működni, hiszen valószínűleg ugyanarra a toronyra fogunk visszacsatlakozni. Viszont ha utazunk, mozgás közben vagyunk, ez a módszer ha életeket nem is menthet, de erősebb jelet hozhat!

Polderman egyébként iPhone-szakértő, így trükkjei is az almás készülékekre vonatkoznak, ám ez nagy valószínűséggel az androidos telefonokon is hasonlóképp működik.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek