A Gourmet 2020 helyett végül idén jubilál, hiszen ez lesz a 10. rendezvény. A fesztivál témája az örökség, ezért arra kérjük a kiállító éttermek séfjeit, hogy személyes recepteket, ételeket vegyenek majd elő, megfűszerezve azokat saját történeteikkel – tette hozzá a főszervező.
– A fesztivált azzal a céllal hívtuk életre, hogy a minőségi gasztronómiát megismertessük a szélesebb hazai közönséggel. Az elmúlt időszak azt erősítette meg, hogy nagy szükség van a magyar látogatókra ahhoz, hogy az itthoni gasztronómia kiváló képviselői talpon tudjanak maradni – fűzte hozzá Gerendai Károly, a Gourmet Fesztivál megálmodója.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.