Brutális

Sokkoló pillanatok: a földön húzta és megtépett egy egyéves kislányt az óvónő

Bors

Létrehozva: 2022.03.30.

A szülők azt hitték, gyermekük biztonságban van az óvónő gondjaira bízva. Hatalmasat tévedtek.

Képünk illusztráció

Forrás: Pixabay

Az ohiói állami hatóságok felfüggesztették egy cincinnati bölcsőde engedélyét, miután az egyik alkalmazottat azzal vádolták meg, hogy bántalmazott egy egyéves gyermeket. A 27 éves Kristian Hemmittet testi sértéssel, kétrendbeli gyermek veszélyeztetésével és bizonyítékkal való visszaéléssel vádolják a március 3-ai incidens miatt.

Az elsődleges információk szerint a nő megragadta a gyermeket a befogott hajánál fogva és a földhöz vágta. De olyan erővel tette ezt, hogy a kislány haját kitépte. Hemmit mindezek után megpróbálta eltakarni a gyermek fején lévő kopasz foltokat, a kitépett hajat pedig a szemétbe dobta.

– Ez minden dolgozó szülő legrosszabb rémálma. Egy olyan intézményben hagyni a gyerekedet, ami felelős a gondozásáért, és aztán ez történik. Egyszerűen semmi sem indokolja, hogy valaki miért tenne ilyet egy egyéves kisbabával – mondta Joe Deters Hamilton megyei ügyész.

A nyomozás során az is kiderült, hogy a bölcsőde többszörös szabálysértést követett el, többek között az alkalmazottaknak nem vizsgálták át a hátterét. Sőt, az adminisztráció során felvett adatokat sem kezelték biztonságosan.

Hemmittet március 19-én letartóztatták, és 170 000 dolláros (56 millió forint) óvadékot szabtak ki rá. A rendőrség nyomozást folytat annak megállapítására, hogy más gyermekeknek esett-e baja a felügyelete alatt – számolt be az esetről a Crime Online. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek