Elitnegyed

Fotók: Budai elitnegyedbe költözött Karácsony Gergely?

2022. február 2. szerda 10:07

Végre kiderült, miért használja rendszeresen az Erzsébet-híd Budáról Pestre vezető buszsávját a budapesti főpolgármester! Karácsony minden jel szerint már a budai elitnegyedben, egy pasaréti ingatlanban él, ez azonban egyáltalán nem szerepel a vagyonnyilatkozatában. Beszédes fotók érkeztek a Ripost szerkesztőségébe.

Forrás: MTI

A Ripost egyik olvasója Pasaréten, a Gábor Áron utcában már napokkal korábban felfigyelt a főpolgármester elhíresült autójára és ma reggel, amint a közeli 5-ös busz megállója felé ment sikerült is lefotóznia.

Karácsony Gergely már többször megbukott azzal, hogy szolgálati autója a buszsávot használja. Felháborodott autósok fotózták le amint minden ezzel kapcsolatos szabályt megszegve az Erzsébet-híd Budáról Pestre vezető buszsávjában rendszeresen kikerüli azt a dugót ami már összeforrt a nevével.

Sokan nem értették miért is autózik reggelente Karácsony Budáról Pestre, hiszen hivatalosan 2015 óta zuglói lakos. Ekkor még ott volt polgármester és itt vett egy 444 négyzetméteres telken álló 115 négyzetméteres házat. Eleinte innen járt be dolgozni, persze sofőrrel és nem biciklivel, mint ahogy eleinte híresztelte magáról.

Hogy csak néhány lépést kelljen sétálnia, minden reggel háza kapujánál várta a sofőr.

Közben persze, ha összetrombitálták a fotósokat, dübörgött a hazug propaganda.

Fotó: Kovács Tamás

De hogyan és mikor költözött szép csendben Zuglóról Budára a főpolgármester?

Ma reggel kiderült az igazság. A Ripost egyik olvasója, ahogy megírta, az elmúlt hetekben reggelente többször is észrevette Karácsony elhíresült „buszsávos” autóját Pasaréten. Ma reggel amint az 5-ös busz megállója felé ment a Gábor Áron utca és a Pasaréti út sarkán, mondhatni az orra előtt hajtott ki a kocsi Karácsonnyal egy elegáns ház kertjéből. Sikerült is lefotóznia a kihajtó autót.

Reggelente tehát már Pasaréten várja sofőr Karácsonyt hogy aztán minden szabályt megszegve az Erzsébet híd buszsávján a Városházára „repítse”. Ez a magyarázata annak, hogy miért látják rendszeresen az Erzsébet-híd Budáról Pestre tartó buszsávjában pofátlanul elhaladni a dugóban kínlódó autósok

Nagy kérdés, persze az is, hogy miért nem szerepel ez az ingatlan Karácsony legfrissebb vagyonnyilatkozatában. Itt továbbra is csak a 444 négyzetméteres telken elhelyezkedő, 115 négyzetméteres zuglói ingatlan van feltüntetve. Új elem a hétfőn napvilágot látott vagyonnyilatkozatban kizárólag egy siófoki üdülő, a pasaréti ingatlannak azonban nyoma sincs.

Egyelőre találgatásokra vagyunk utalva, miért hallgatja el Karácsony a budapestiek elől, hogy Pasarétre költözött, és hogy kinek a tulajdona a pasaréti lakás? Kíváncsian várjuk az újabb főpolgármesteri magyarázkodást.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Brutális hőség lesz holnap is - mutatjuk, meddig tart

origo.hu

Elhagyta a felesége az RTL Klub gyerekverő sorozatsztárját

vg.hu

Az Egyesült Királyság elzárja az EU-ba vezető vezetékeket, ha az orosz gázválság fokozódik

ripost.hu

Hat megyére adtak ki riasztást: ekkor érkezhet az enyhítő eső

vg.hu

Derékba törné a magyar felzárkózást az euró

ripost.hu

Nagyon komoly döntést hozott Schobert Norbi legkisebb gyereke

travelo.hu

A Duna-völgyének egyik legszebb szeglete napfordulókor varázslatos is

travelo.hu

HORVÁTORSZÁG TELE VAN TERMÉSZETTEL…(x)

borsonline.hu

Kiadták a riasztást: brutális vihar közelít hazánk felé

borsonline.hu

Leállt a forgalom Budapesten, brutális baleset történt

borsonline.hu

Lefotózták, az erkélyen villant ki a barna hajú szépség szeméremdombja - fotó

További cikkek

Szexi

Lefotózták, az erkélyen villant ki a barna hajú szépség szeméremdombja - fotó

Dráma

Megrázó részletek a Dunában eltűnt 17 éves lányról: 7 éves húga végignézte, ahogy elmerül