Veszteség

„Én is meghaltam” – zokogta a gyászoló férj, aki elvesztette a viharban a szerelmét

Bors

Létrehozva: 2022.02.23.

Minden egyes nap szerelme vitte haza a munkából Julianát, de a vihar egyszer az útjukat állta. Carlos félembernek érzi magát élete párja elvesztése után.

Forrás: Twitter

Érzelmekkel telve emlékezett meg párjáról egy gyászoló férfi, aki a vihar miatt vesztette el kedvesét. Éppen a férfi taxijával tartottak hazafelé, amikor egy fát rájuk döntött a vad vihar.

A 37 éves Juliana Quieroz Murilo a mentősök minden erőfeszítése ellenére is a helyszínen meghalt. Férje, a 39 éves Carlos túlélte a balesetet.

- Sok szempontból én is meghaltam. Elválaszthatatlanok voltunk – kezdte elcsukló hangon a gyászoló férfi a Daily Star oldalának.

Azt mondta, hogy Juliana, aki takarítónőként dolgozott és tanárnak készült, édes, imádnivaló, barátságos és tökéletes volt. Rettegett az úszástól, de tavaly engedte Carlosnak, hogy megtanítsa. Azóta egy közös tengerparti utazásra gyűjtöttek és a férfi "kis halamnak" becézte Julianát. 

- Hirtelen csattanás történt, és a fa összezúzta a tetőt. Pont a feleségemen landolt. Magamnál voltam, de kábultan. Egy nő jött, fogta a kezemet és beszélt hozzám. Kivágtak a roncsok közül és mentőautóba tettek. Azt mondták, hogy a feleségem meghalt. Összetört a szívem. Nem tudom kiverni a fejemből a jelenetet. Mindig én viszem haza. Azt akartam, hogy biztonságban legyen, különösen az erős szél miatt. Nem tudom elhinni, ami történt. Hogy történhetett ez? Annyira szerettem őt – tette hozzá könnyivel küzdve Carlos, aki szerint egy személy voltak.

A pár eredetileg Brazíliából származott, és 15 éve voltak házasok. Az Eunice vihar négy halálos áldozatot követelt, amikor a múlt hét végén átviharzott Nagy-Britannián és Írországon, a széllökések elérték a 122 mérföld/órás sebességet.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek