Borzalom

Drámai pillanatok: váratlanul edzés közben esett össze a 8 éves kisfiú

Bors

Létrehozva: 2022.01.11.

Minden előzmény nélkül lett rosszul a kisgyermek, éppen húga születésnapján. A család számára egy borzasztóan nehéz időszak vette ekkor kezdetét.

Brooklyn és édesanyja a kisfiú születésnapján a kórházban

Forrás: Twitter

Borzalmas tragédiát kellett megélnie egy nyolcéves kisfiúnak, amit nem szabadott volna. Épp azon a napon omlott össze minden a cardiffi család számára, amit ünnepléssel kezdtek meg.

Amy Royals családja a kis Lylah harmadik születésnapját ünnepelte. Nagy testvérének, Brooklynnak azonban rögbi edzése volt. A kisfiút az édesanya barátnője vitte el a pályára, ugyanis az ő gyermeke is odajárt.

Fotó: Pixabay

Ám nem sokkal később megcsörrent Amy telefonja, hogy barátnője szörnyű hírt közöljön vele: Brooklyn minden előzmény nélkül gyakorlat közben összeesett, a földre zuhant és azóta nem reagált.

Az edzők azonnal odarohantak hozzá, hogy megpróbáljanak rajta segíteni, ám a mentősök késtek…

„Az a pillanat, amikor megláttam őt szörnyű volt. 56 percet vártunk a mentőre, hogy eljusson hozzá. A pályán kapott egy kisebb agyvérzést, amiből magához tért. Amikor a mentők megérkeztek, ébren volt, de nem reagált. A Glangwili kórházba szállították” – mondta könnyeivel küzdve az édesanya.

„Azt hittem, hogy talán beütötte a fejét, és hogy agyrázkódással hazavihetem. Őszintén szólva ezt gondoltam, mert egész úton beszélt hozzám, de amikor a mentőautó beért, súlyos agyvérzést kapott. Nem beszélt, nem tudott reagálni rám, nem tudott beszélni, nem tudott mozogni” – tette hozzá.

Brooklynra és családjára ezután három kínkeserves hónap várt. A fiúcska agykárosodást szenvedett az agya felső részén, tehát a gondolkodó része sérült. Napi szinten két intenzív rehabilitációs kezelésen esett át. Még a kilencedik születésnapját is a kórházban töltötte. Brooklyn, amikor először hazamehetett, ágyhoz volt kötve, így mindenben segítségre szorult.

„Amikor felébredt, nem tudta kimondani, hogy anya, nem tudta kimondani, hogy igen, nem tudta kimondani, hogy nem. Egyszerűen nem tudott beszélni. Most már tud kommunikálni. Nyolc hónap telt el, és újra beszél. Ami vele történt, az borzalmas, és egyáltalán nem gondolnánk, hogy ez kisgyerekek esetében megtörténhet. Ez teljesen más, mint egy felnőttnél” – részletezte a kisfiú megpróbáltatásait Amy.

Idővel sikerült leküzdenie az útjába kerülő akadályok egy részét, visszanyerte beszédkészségét és mozgékonyságának egy részét, de még hosszú út áll előtte, hogy teljesen felépüljön. Félévente azonban vizsgálatra kell járnia, mert a nyaka hátsó részén, a torka mögött az egyik fő artériában is van egy elzáródása, amire vigyázni kell - írja a Mirror. 

 

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160334_auto_resized.jpg
origo.hu

Az aljas zenediktátor évekig kínozta, az élete tönkrement, borzalmas kínok közt halt meg - a csodálatos Cserháti Zsuzsa szenvedései

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17166253_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Fejlemény: pár hónapon belül kitoloncolhatják Harry herceget Amerikából

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17164686_auto_resized.png
hirtv.hu

Donald Trump üzenete a CPAC Hungary-n + videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27486_resized.jpg?avcount=1714172712
origo.hu

Brutálisan megtámadták, véresre verték a TV2 sztárját

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17165843_auto_resized.jpg
astronet.hu

Napi horoszkóp 2024. április 27.: a Rák egy kapcsolata váratlan fordulatot vesz, a Bak szerencsés

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27151_resized.jpg?avcount=1714172712
she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27483_resized.jpg?avcount=1714172712
videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27468_resized.jpg?avcount=1714172712
origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/JFNWf7mmWEpw5pefPCStAvMzjd1iDbJYH6M84_RYm3Q/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzExMmFlY2MyMzQxZTRhZDRiNmQ5MzllNDQzM2MyNWVi.webp
Veszélyes

„Sosem volt allergiás" – éjjel rohant a mentő a magyar tinilányért, rejtélyes tüneteket okozott az eper

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/u7ptSj9iRCOm-kNdbpSuZodFbrk4Lvzph-Ia1iIi0h8/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2ExOGMwZTBmNDM4ODQwNjk4NzZiYTk5YzgxNzBhNzQw.webp
Szívszorító

„Sírva közöltem vele a hírt" – meg vannak számlálva a 14 éves Melissza napjai