Aktuális

Horrorfilmként ért véget a randi, 14 darabba vágták a fiatal lányt

Bors

2021. december 5. vasárnap 19:00

A Tinderen ismerkedett meg leendő gyilkosával a fiatal lány. Nem is sejtette, hogy a reményekkel telve várt találkozás gyötrelmes halállal végződik majd.

Még előtte volt az egész élet. Reményekkel telve várta a találkozást Tinderen megsimert partnerével a 24 éves lány, a randi azonban hamarosan egy életre kelt horrorfilmbe fordult át.

A nebraskai Sydney Loofe a találka előtt még kitett közösségi oldalára egy szelfit azzal: randira készen. Korábban többeknek elmesélte: a Tinderen megismerkedett egy nővel, Audrey-val, és úgy érzi, közös nevezőre leltek. Egyszer már találkoztak, kocsikáztak, beszélgettek kicsit, de ez lett volna az első komolyabb randevújuk. Ekkor látták őt utoljára.

Mindez 2017. november 15-én történt. Sydney Loofe holttestének maradványait december 4-én találták meg. 14 darabba vágták, hogy eltüntessék, teste egyes részei a mai napig nem kerültek elő.

Sydney randipartnere hamar a nyomozás középpontjába került, ő azonban egy ideig igyekezett elterelni magáról a gyanút. Próbálkozásai azonban nem jártak sikerrel, pláne, miután kiderült, hogy valójában nem is Audrey a neve, hanem Bailey Boswell. 

Gyilkos szex-szekta

Az akkor 23 éves Boswell csalta tőrbe Sydney-t, hogy aztán élettársával, az 51 éves Aubrey Trail-lel szexelhessenek vele, majd pedig megöljék. A páros állította magáról, hogy különleges hatalommal bírnak, melyet mások megkínzásával és megölésével tartanak fenn. Trail emellett azt is kijelentette egy ponton: ő valójában vámpír, aki képes mások gondolataiban olvasni.

A gyilkos duó több alkalommal is megváltoztatta a vallomását, hogy összezavarják a nyomozást. Volt, amikor azt állították, Sydney Loofe belement a fojtogatós szexbe, amiért 15 ezer dollárt ígértek neki, másik alkalommal pedig azt, hogy a megölését nem tervezték, csak megijedtek, hogy a nő rendőrséghez fordul. Mondjuk ennek ellentmondott, hogy pár órával a találkozó előtt vásárolták a lány feldarabolásához használt eszközöket.

A duót az esküdtszék három óra alatt bűnösnek találta. Aubrey Trail ügyében júniusban mondták ki az ítéletet, halálbüntetést kapott. A bíróság hidegvérű gyilkosként hivatkozott rá.

Bailey Boswell ugyancsak a halálbüntetéssel nézett farkasszemet. Az utolsó szó jogán könyörületességért könyörgött, lányára hivatkozva. Végül a múlt hónapban tényleges életfogytig tartó börtönbüntetésre ítélték – számolt be a horrorfilmbe illő ügyről a Mirror oldala.

További cikkek

Diagnózis

„Soha nem fog meggyógyulni” – Sokkoló diagnózist közöltek a 3 hetes kisfiú anyukájával

kávé

Kapszulás kávékat vizsgáltak, szörnyű dolog derült ki róluk

Ez is érdekelhet

mandiner.hu

Zsidók és keresztények, népiek és urbánusok elmúlt évszázadbeli küzdelméről beszélt Márki-Zay a magyar kultúra napján

likebalaton.hu

Mértéktelenül pusztítják a kárókatonák a balatoni halállományt

origo.hu

Vasbottal akarták belőlem kiverni, hogy magyarul beszéljek

kemma.hu

Busz akadt el a tatabányai halálos baleset helyszínénél

vg.hu

Hiába kifogásolta Putyin a nyugat önti a fegyvereket Ukrajnára

ripost.hu

Exkluzív interjú adott Csuti: „A lelkem összetört”

borsonline.hu

Kapszulás kávékat vizsgáltak, szörnyű dolog derült ki róluk

origo.hu

Becsüljük meg, mert ilyen vad kisautó aligha lesz többet