Veszteség

Mellbevágó: megfojtotta az angyalarcú 11 hónapos csecsemőt a bébiszitter

Bors

Létrehozva: 2021.12.25.

Az édesanyja rossz emberre bízta gyermekeit, ezért kellett elveszítenie az egyiküket. Az ártatlan kisangyal sokat szenvedett a halála előtt.

Bébiszittere miatt vesztette életét egy ártatlan kisgyermek

Forrás: Twitter

Borzalmas körülmények között vesztette életét egy ártatlan 11 hónapos kisfiú a testvérei szeme láttára. Egy édesanya négy gyönyörű gyermeküket a kegyetlen 27 éves Miguel Gutierrezre bízta, pedig nem kellett volna. Ám akkor még nem sejthette mekkora veszély fenyegeti őket...

Miguel csak akkor szólt a gyerekek rokonának, hogy baj van, amikor a kisbaba már nem lélegzett. Gutierrez kezdetben tagadta, hogy bántotta volna Cortezt, de később a rendőrség nyomására bevallotta, hogy túl erősen szorította a csecsemő torkát.

A mentősök tanúvallomása szerint a kisfiú nem reagált, zúzódások voltak a felsőtestén és a hasára valaki azt a feliratot írta, hogy: Thug Life. Az orvosszakértő megállapította, hogy Cortez elvérzett, mivel 18 külső sérülésből folyt a vére, a hasától egészen a nemi szervéig. Hat bordasérülést is szenvedett, amik a gyógyulás különböző stádiumaiban voltak a halála napján.

Cortez idősebb nővére, aki akkor 6 éves volt, azt vallotta, hogy kisöccse legalább négyszer kiesett az ágyból a halála éjszakáján, miközben Gutierrez nem figyelt rájuk. Bár azt nem mondta, hogy akkor bántalmazta volna bébiszitterük a legkisebb testvérét, de az elárulta, hogy rendszeresen megverte őt.

Az életben maradt testvéreinek felügyeletét a gyermekvédelmi szolgálat vette át. De az apai ágon lévő mostohaapjuk és felesége három gyermeket is gyámságukba vettek.

A texasi férfit hétfőn életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték a 11 hónapos kisgyermek halála miatt. De a megölt fiú édesanyját, a 25 éves Gabrielle Moyát szintén megvádolták gyermekelhagyás miatt, ugyanis őt tartják felelősnek fia haláláért, amiért megkérte Guiterrezt, hogy vigyázzon rá – írja a Crime Online. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek