Tündérszép

Értékes nyeremények és siker vár: lépj ki a rivaldafénybe, legyél te 2022 Tündérszépe!

Létrehozva: 2021.12.15.

Módosítva: 2021.12.16.

Legyen 2022 a te éved! Ha folyton a szépséged dicsérik, szívesen mosolyognál a címlapokon, a tévében, a modellkarrier minden vágyad, jelentkezz most a Tündérszépek országos szépségversenyre!

2022-ben, immár negyedik alkalommal indítja útjára a Mediaworks Hungary Zrt. a Tündérszépek országos szépségversenyt, amelyre december 15-től jelentkezhetnek a 18-29 év közötti hölgyek. Ha eddig csak álmodoztál arról, hogy megmutasd a szépséged a világnak, ha szeretnéd te képviselni megyédet a fináléban, ha be szeretnél törni a médiába vagy a szépségiparba, ne habozz, itt a lehetőség: nevezz mielőbb, hiszen az előzsűrizés folyamatos! A dicsőség mellett értékes nyeremények és élmények is várják a Tündérszépeket: egzotikus utazás két fő részére, értékes mobiltelefonok....

A verseny, ahogy eddig, úgy most is megyei szinten indul, majd a regionális fordulókon keresztül jut el a legszebb 22 lány az országos döntőig. A megyei fordulóba maximum 30 lány juthat be, ezért sem érdemes halogatni a nevezést. Saját portfólióval is jelentkezhetsz, de profi fotóssal el is készítjük első saját fotósorozatodat, ha kéred! Ezt a jelentkezési lapon jelezd!

A megyei fordulóból 4 lány (a zsűri döntése nyomán 3, valamint a legmagasabb értékelést kapott közönségkedvenc) jut tovább a regionális fordulóba, ahonnan az országos döntőbe vezet az út.

2021 Tündérszépe, Szabó Orsi a 2022-es versenyen tanácsaival segíti majd a versenyzőket. Háziasszony-mentorunk ezúttal Kárpáti Rebeka 2013-as Miss Universe Hungary lesz, két mentortársa pedig a Magyarország Szépe címet 2018-ban elnyerő Szarvas Andrea, valamint a szintén 2018-as BLife szépségkirálynő, Miss Queen első udvarhölgy, divatmodell Eszenyi Eszter lesz.

S HOGY MIÉRT KIHAGYHATATLAN LEHETŐSÉG A TÜNDÉRSZÉPEK?

A debreceni származású Szabó Orsinak a versenyünk például visszaadta a magába vetett hitét, hogy ha valamit szeretne, azt el tudja érni.

– Azt javaslom azoknak, akik ki szeretnék magukat próbálni, hogy ne habozzanak! Jelentkezzenek még most, ne várjanak, hiszen így sokkal több idejük lesz mindezt megélni és a későbbiekben a lehetőségeket kiaknázni – tette hozzá a szőke szépség.

Kárpáti Rebeka örömmel vállalta, hogy háziasszony-mentorként segítse a lányokat. Máris megfogalmazott egy jó tanácsot:

– Azt tanácsolom a lányoknak, hogy natúr, természetes hatású fotókkal nevezzenek, és ilyen ruhákkal készüljenek a fotózásokra, mert így rajtuk lesz a fókusz, az ő szépségük érvényesül majd – mondta.

Eszenyi Eszter másodjára tér vissza mentorként. Szerinte a 2022-es Tündérszépek még sikeresebb és még jobb lesz, még többet tudnak majd mutatni, tanítani a lányoknak.

– A Tündérszépek azért kedves a szívemnek, mert a természetes szépség van a középpontban, közel áll hozzám a stílusa, ráadásul a közeg is nagyon barátságos. Ráadásul nagyon sok lehetőséget is rejt magában a jelentkezőknek, hiszen hírportálokon, tévében jelennek meg a lányok – sorolta a verseny előnyeit.

Szarvas Andrea is második alkalommal segíti majd a Tündérszépeket mentorként, és üzent is a leendő versenyzőknek:

ANNAK, AKI GONDOLKODIK A NEVEZÉSEN, AZT TANÁCSOLOM, HOGY PRÓBÁLJA KI MAGÁT! A SZERVEZŐK ÉS MI MENTOROK IS AZON DOLGOZUNK, HOGY A LÁNYOKNAK IGAZI ÉLMÉNY LEGYEN A VERSENY, ÉS HOGY MINÉL JOBBAN FELKÉSZÍTSÜK ŐKET.

Szarvas Andi, Kárpáti Rebeka és Eszenyi Eszter a 2021-es Tündérszépek második udvarhölgyével Koncz Patríciával és királynőjével, Szabó Orsival

Fontos tudni, hogy a versenyt és a fotózásokat a hatályos járványügyi intézkedéseknek megfelelően, kollégáink és a fotózáson részt vevők egészségének védelmére ügyelve bonyolítjuk le. Az aktuális intézkedésekről időben értesítjük az érintetteket.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162256_auto_resized.jpg
origo.hu

Figyelmeztetést adtak ki az autósoknak: sokba kerülhet, ha ezt elmulasztják

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27431_resized.jpg?avcount=1714066817
origo.hu

Itt a bejelentés: Oroszország kész hadat üzenni a NATO-nak

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162976_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Megismétlődött Suhajda tragédiája, 20 év tapasztalattal rendelkező hegymászó vesztette életét

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162714_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Megérkeztek a helyszíni fotók a reggeli metrógázolásról

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17161017_auto_resized.jpg
ripost.hu

Hajrá: Liverpool! Szoboszlaiék az élen, csodacsapatot is megelőznek

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17159382_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Baljós árnyak: Finnország kihúzta a gyufát az oroszoknál

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162546_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Kokaint találtak a népszerű diszkontlánc üzleteiben, gépfegyveres rendőrök szálltak ki a helyszínre

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162850_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Aggódnak a rajongók Zoltán Erika új külsejét látva, megszólalt az énekesnő

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162561_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Most kaptuk a lesújtó hírt: meghalt a nemzet művésze

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160216_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Az a kérdés, hogy ez szívedre vagy az eszedre hallgatsz” – Gyöngyi meghozta a végső döntést, Csabi azonnal könnyekben tört ki

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/2vudeWudvFN4VNz1BKE6oQuXwnhIptwHisHvWY4I5hY/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzMyZDczMmIzOWVlYTQzYmQ4ZWNmMmNkMDM2OWExNGJk.jpg
Betegség

„Arra jött be, hogy üvöltök és bőgök” - kitapintott egy csomót, sokkoló diagnózist kapott Piros

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/8T0uVewCsVwJWJCQOxKBx7YXTWQ4ev5X-rlmd0xBvv0/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2VmZjRlY2I3ZWQzNzRhZWY5OWNkOGI1NjVkYmU1ZWVh.jpg
Voks

Szentkirályi Alexandra: Panaszkodás helyett dolgozni kellene!