Aktuális

A TV2 sztárja is segített a péceli apukának, újra megölelhette kisfiát

Bors

2021. november 6. szombat 12:00

Másfél hete írtunk egy kétségbeesett, de ugyanakkor roppant elszánt édesapáról, aki „Ne félj kisfiam itt vagyok” feliratú, házilag barkácsolt táblácskájával álldogált minden szerdán Pécelen, lezárva akciójával a városka főútját. Az elkeseredett édesapa így üzent gyermekének akit akkor már másfél éve alig láthatott. Cikkünk akkor az egész országot megmozgatta. Több tízezren, köztük magánemberek és hírességek is kiálltak az apuka mellett, biztosítva őt arról, hogy nincs egyedül.

„Nem vagy egyedül. Én is kiállok melletted” – írta bejegyzésében Szebeni István a TV2 Tények híradósa Facebook oldalán, megosztva a cikkünket a kétségbeesetten küzdő édesapáról. Az ismert műsorvezető posztjában egy személyes történetet is megosztott az olvasókkal, melyből kiderül, hogy miért is érintette meg az apuka története.

„Sajnos, nem egy ilyen esetről tudok, még a baráti körömben is van ilyen. Nekem a szüleim elváltak, bármilyen is volt az apám, anyukám mindig azt mondta, menj, látogasd, mert az APÁD! Vegye tudomásul minden bosszúálló nő, hogy nem csak az apukával szúr ki, hanem a saját gyermekével is!!
Szóval, fel a fejjel, Kálmán, küzdj, Veled vagyunk!”
– zárta sorait a tévés.

Nem önszántamból hagytam el őt, de a barátnőmmel való szakításunk óta gyakorlatilag nem láthatom. Azóta a bíró mutogat a rendőrségre a rendőrök meg a bíróra. Mindössze 2 óra felügyelt kapcsolatártás engedélyezett számomra a családsegítőnél havonta, arra hivatkozva, hogy ez majd segít visszaépíteni a kapcsolatot a kisfiammal mert az anyuka eddig abszolult nem engedte látni őt– panaszkodott másfél hete Kálmán, akivel azóta nagyot fordult a világ.

A rengeteg együtt érző ember és a kitartó demonstráció hatására a volt párom átgondolta a dolgot és felismerte, hogy a jelenlegi helyzet nagyon nagy teher mindenkinek, de ami a legfontosabb, hogy ezzel a gyereknek árt a legtöbbet. Így,- legnagyobb meglepetésemre,- a cikk megjelenése után pár nappal megengedte, hogy lássam a fiam– mesélte könnyek között Kálmán aki azóta már többször is elvihette kisfiát, legutóbb egy játszóházba.

Most az a legfontosabb, hogy újra megszokjuk egymást. A fiam nagyon szereti az anyukáját így kicsit szomorú, mikor elhozom, de utána teljesen feloldódik. Sokat játszunk és beszélgetünk. Amikor azt hajtogatja, hogy „Apa, apa” azt fantasztikus érzés hallani, mert ez mindennél többet ér nekem– mondta Kálmán, aki most szeretné megköszönni mindenkinek, aki kiállt mellette.

Kálmán, most a többi hasonló helyzetben lévő különélő apukák és anyukák, valamint gyermekeik jogaiért szervez demonstrációt az Emberi Erőforrások Minisztériuma elé Vasárnap, felhívva a figyelmet arra, hogy egy gyermeknek mind két szülőjére szüksége van, hogy egészséges felnőtté válhasson.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Kiadták a figyelmeztetést: óriási viharok lesznek éjszaka!

origo.hu

Meztelenül jógázik a hatalmas mellű Playboy-modell - fotók

borsonline.hu

Újabb tragédia történt a Balatonon: egy holttest lebegett a vízen a strandnál

hirtv.hu

Alaposan kiszúrt Baranyi Krisztina Kálmán Olga férjével

ripost.hu

Egyszerre jön az áldás: Óriási kánikula, vihar és tomboló szél

magyarnemzet.hu

Horner: A bíróságon dőlhet el a világbajnoki cím sorsa

vg.hu

Betilthatják az abortuszt az USA államainak felében! Rengeteg a tüntetés!

lakaskultura.hu

Felújítás és vagyonok költése nélkül is trendi otthon: mutatjuk, hogyan!

origo.hu

Gyógyszerkészítmény az emésztési zavarok ellen (x)

mindmegette.hu

3 recept GYOZA gombóccal, ami azonnal a család kedvence lesz (x)

borsonline.hu

Kiderült, ki halt meg a Ferihegyi Repülőtérnél történt tragédiában

origo.hu

Horvátország tele van természettel…(x)

További cikkek

Bűntény

Kukába dobta kisunokája holttestét a horrormama

Vallomás

12 éven át erőszakolt meg az apám, attól féltem, meg is fog ölni