Aktuális

Odavetett bocsánatkéréssel mentegette magát a 28-as villamoson késelő János

Bors

Létrehozva: 2021.11.04.

Láthatóan nem tartja magát hibásnak az a férfi, aki a vád szerint barátja társaságában tavaly áprilisban halálra késelt egy fiatalt.

Mint azt a Bors megírta, L. Márk és barátja, Sz. Gábor tavaly együtt utaztak a 28-as villamoson, amikor felszállt a járatra L. János, B. Károly és M. Éva. A kompánia belekötött Márkba és Gáborba, János ugyanis mindenképpen meg akarta simogatni Gárlbor velük utazó törpepincsijét, Pepsi kutyust. A férfi azonban ezt a koronavírus miatt megtiltotta, mire a gyanú szerint János kést rántott, dulakodni kezdtek, Károly leütötte a barátja segítségére siető Márkot, János pedig leszúrta Gábort. A késelők ezután elmenekültek, Éva pedig elrejtette a kést.

A csütörtöki napon ismét bíróság elé álltak, ahol tanúként nem csak a villamos sofőrjét, de egy utast, és Márkot is kihallgatták, aki szomorúan beszélt a történtekről:

– Még mindig nehéz erről beszélnem, szeretném, ha vége lenne már – mondta a Borsnak a fiatal férfi.

A tárgyakáson a gyilkos kést is bemutatta a bíró, továbbá először kellett szembe néznie Márknak barátja gyilkosaival:

– Nem volt egyszerű kommentálta.

János emellett végig azt bizonygatta: nem csak nála, hanem áldozatánál is kés volt, ezt azonban rajta kívül egy tanú sem látta, mi több, a bizonyítékok között sem találták.

A tárgyaláson jelen lévő L. Márknak az emberöléssel vádolt férfi ráadásul "bocsánatkérésképp" a következőket vetette oda:

Bocsánatot kérek a barátodért!

Az ítélethirdetés elmaradt, ugyanis egy tanú lázasan feküdt otthon, így jövő hét szerdán kerülhet pont az ügy végére.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek