Aktuális

Sokkot kapott a menyasszony: Orvosi vizsgálat miatt derült fény szerelme borzalmas titkára

Bors

Létrehozva: 2021.11.16.

Sorsfordító titokra derült fény, majd tragédiával végződött a bizarr eset.

Jessica Devnani és Gregory Bender még 2016-ban kezdett randizni, majd rövidesen egyre komolyabbá vált kapcsolatuk, és a férfi megkérte a nő kezét. A 42 éves vőlegény és a nála húsz évvel fiatalabb menyasszony onnantól boldogan várták a nagy napot.

Nem sokkal később egy egészségügyi probléma belerondított a képbe, Bendernek ugyanis szüksége volt egy néhány napos kórházi kezelésre. Fiatal szerelme csak nehezen tudta elviselni hiányát, ezért úgy döntött, meglepetést okoz kórházi látogatásával.

Ami azonban ott fogadta, arra legrosszabb rémálmaiban sem mert gondolni. 

A férfi kórházi ágya mellett egy nő ücsörgött. akiről kiderült, hogy nem más, mint Bender felesége. A két nő a megismerkedés miatt sokkot kapott, ám a férj-vőlegény mégis sikeresen kimagyarázta magát a dologból.

Bender szerint felesége egy érdekházasság eredménye, ezért ígéretet tett fiatal szerelmének, hogy elválik. Devnani hitt a férfinak, ám feltűnt neki, hogy az egyre féltékenyebb.

Nem attól féltem, hogy engem bánt, hanem hogy más férfiakkal mit fog tenni 

– mondta a nő egy interjúban.

A legrosszabb csak ezután jött

Az újrakezdés ellenére néhány hónappal később szakított a páros, Devnanira pedig rövidesen újra rátalált a szerelem egy Patrick De La Cerda nevű férfi személyében. A fiatal nő boldogsága azonban nem tartott sokáig: Bender tudomást szerzett a kapcsolatról, majd hidegvérrel meggyilkolta exmenyasszonya új szerelmét.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek