Aktuális

Elesett az iskolában, de az orvos csak hazaküldte a hétéves kislányt - másnap életét vesztette

Bors

Létrehozva: 2021.11.05.

Az édesanya mindent próbált megtenni, hogy lánya meggyógyuljon. Ám az orvosok hatalmas hibát vétettek, és háromszor is hazaküldték az ellátásra szoruló gyermeket.

A kislánynak kificamodott a térde az iskolában, szülei azonban hiába vitték orvoshoz, nem kezelték rendesen.

Az egész akkor kezdődött, amikor a hétéves, brazil Lorrane Victoria de Ponte játék közben megbotlott és elesett. Az iskola értesítette az édesanyát, aki rohant érte, majd pedig vele együtt azonnal kórházba indult. A röntgen után felírtak pár gyógyszert Lorrane számára, de azok nem hoztak enyhülést a kínjaira. 

Otthonában a kislány belázasodott és hányt is. A fájdalmai nem csillapodtak, és a lába elkezdett feldagadni. Másnap anyukája visszavitte a kórházba, ahol sínbe tették a lábát, majd újfent hazaengedték. 

Sajnos aznap harmadszor is vissza kellett menniük az orvoshoz. Lorrane családja szerint ekkorra már lilássá vált a lányka szája, és oxigénre volt szüksége a légzéshez.

Újabb röntgenfelvételeket készítettek, és megállapították, hogy a kislány mája megnagyobbodott. A gyermekorvos elrendelte, hogy átszállítsák egy Sorocaba városában lévő kórházba, a gyermek azonban útközben meghalt. 

Holttestét az Itapetininga városában található hullaházba küldték, hogy boncolással állapítsák meg a halál okát. A rendőrségen a szülők megtették a feljelentés, így a hatóságok ki fogják vizsgálni az esetet – írja a Mirror.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek