Aktuális

Ez a nő olyan dolgot művelt a mekiben, hogy tömegverekedés alakult ki – Videó

Bors

Létrehozva: 2021.11.18.

Tény, hogy a sorban állás gyakran bosszantó tud lenni – különösen, ha az ember siet valahova – , de ez a nő teljesen elvesztette a kontrollt önuralma felett.

Nem egészen világos, milyen okból kifolyólag vált olyan dühössé, hogy egy forró kávét dobjon a mögötte várakozó nőre. Egy torontói lakos véletlenül szemtanúja volt az incidensnek, ami szombaton történt a népszerű gyorsétterem-lánc parkolójában. A férfi állítása szerint a nő kiszállt az autójából, hogy kiabáljon egy étterem alkalmazottjával, aki ételt vitt egy másik jármű sofőrjének. – Nem láttam tisztán, de hallottam, amint kiabál és káromkodik az alkalmazottra vagy a másik személyre, majd miközben visszasétált az autójához, még mindig sikoltozott és panaszkodott, hogy rossz a szolgáltatás – mondta blogTO olvasója.

Ekkor odament a rendelést felvevő ablakhoz, és elszabadult a pokol. A felvételen látszik, ahogy egy fehér autó idegesen dudál a nőre, aki kihívóan áll előtte, miközben az étellel teli papírzacskót tartja kezében. Ezt megelégelve a női utas kiszáll, hogy megleckéztesse. A vita végül dulakodásba fordult, a felbőszült nő pedig egy forró kávát vágott a sofőr arcához. A dolgok innentől még jobban elfajulnak, és egy kisebb tömegverekedés alakul ki a parkolóban.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek