Aktuális

Van remény: Visszatérhet Samantha a Szex és New York folytatásába

Bors

Létrehozva: 2021.11.05.

A rajongók már tűkön ülve várják, hogy Carrie, Miranda és Charlotte visszatérjenek az ikonikus sorozat folyatásába, de mint már korábban kiderült, a Samantha Jones-t alakító színésznő, Kim Cattrall egyértelműen kijelentette: ő nem vesz részt a produkcióban. Legfrissebb információk szerint viszont most úgy tűnik, van esély arra, hogy a nagyszájú szőkeség mégis csatlakozzon a négyes fogatba.

Korábban már beszámoltunk arról, hogy Kim Cattrall a sorozat szereplőivel való összezörrenése miatt hallani sem akart a Szex és New York 10 epizódos folytatásáról, így az And Just Like That című szériát nélküle kezdték el forgatni.

A sorozat készítői csak Kim Cattrallt akarják

Samantha Jones szerepére szinte lehetetlen más színésznőt találni - ezzel szerencsére nem is próbálkoztak- de valakinek mégis be kellett töltenie egy negyedik barátnő szerepét, így az alkotók egy új karaktert álmodtak meg Lisa személyében, akit Nicole Ari Parker fog életre kelteni a vásznon.

Samantha nem hal meg

Az And Just Like That forgatása hamarosan befejeződik, és az év végén már műsorra is tűzhetik a produkciót, de a készítők állítólag már tervezik a 2. évadot. Korábban az a pletyka keringett, miszerint Samantha karaktere meg fog halni, de a Bild legfrissebb információ szerint van esély arra, hogy a szabadszájú piárost mégis viszontláthatjuk az új sorozatban. Akárcsak a való életben, az első évadban állítólag Carrie és Samantha összevesztek, ezért már nem tartják a kapcsolatot. Viszont egy forrás szerint a sorozatban Carrie sokat fogja hiányolni barátnőjét, és szeretné helyrehozni a kapcsolatukat. Egy bennfentes továbbá elárulta: Cattrallt tárt karokkal várják vissza.-Valamikor bejelentjük, hogy a műsornak lesz második évada, viszont nagyon sokat kell tennünk azért, hogy visszaszerezzük Kim Cattrallt. Mindannyiunknak hiányzik Kim, és reméljük, hogy visszatér a folytatásba– ez az ajtó SOHA nem záródik be előtte, ő a franchise fontos része.

A sorozat készítői tehát továbbra is reménykednek abban, hogy Cattrall ismét a Szex és New York csapatának részese lesz, és senki nem fogja meggátolni a visszatérését.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek