Aktuális

Nem adja fel a reményt, 9 éve kutatja magyar kislányát az olasz apa

Bors

2021. november 13. szombat 08:00

Lassan kilenc éve keresi kislányát az olasz apa, Andrea Tonello, akitől magyar anyja, Sallai Klaudia rabolta el a gyereket. A kislány és anyja ellen nemzetközi körözés van érvényben, eddig azonban nincs eredmény. A kislány most volt 10 éves.

Forrás: Bors

Mint minden évben, idén is szívszaggató üzenetet küldött a nagyvilágba az elkeseredett olasz édesapa, Andrea Tonello, akitől már majdnem kilenc éve, hogy magyar anyja elrabolta imádott kislányát, Chantal Ildikót. Mint arról korábban a Bors is írt már: Andrea és magyar párja, Klaudia együtt nevelték látszólagos boldogságban a kis Chantalt, azonban mikor egyszer Klaudia hazatért szülőlátogatásra, ingerült üzenetben közölte Andreával: soha többé nem megy haza, és a kislányt is magánál tartja.

Andrea azóta sok-sok millió forintot ölt bele kislánya felkutatásába, akit a bíróság is neki ítélt. Magyarországra is rengetegszer ellátogatott, hogy becsöngessen Klaudia szülőházába, de mit sem ért:

8 éve és 10 hónapja nem látta szeretett gyermekét.

Andrea soha nem adta fel a reményt, hogy újra viszontlássa Chantalt. Minden évben megünnepli a születésnapját, ahogy karácsonyfát is állít a kislánynak, ami alá ajándékot is pakol neki.

Nagyon szeretné, ha megismerné Rebeccát, azóta született másik kislányát, azaz Chantal féltestvérét, aki idősebb gyermeke kiköpött mása. Most, 10. születésnapján is megható üzenetet küldött ki a világhálóra.

- Ma vagy 10 éves, és ma van a napja, hogy 8 éve és 10 hónapja élek nélküled. Minden nap reménykedek, hogy viszont látlak, és egyetlen nap sem telt el anélkül, hogy gondolnék rád – írta az édesapa a Facebbokon – Szeretnék neked ígéretet tenni: amikor újra együtt leszünk, megünnepeljük az összes olyan szülinapod és az összes karácsonyt, amit elloptak tőlünk, és minden hónap egy hercegnőhöz méltó, különleges buli lesz – üzente a gyermekének.

- Veled fog ünnepelni a kishúgod, Rebecca is, aki tud rólad, és néha megkérdezi: apa, boldog vagy? Én próbálok neki úgy válaszolni, hogy 6 évesen megértse, de ő olvas a szememben és a szívemben, és tudja, hogy szenvedek. De eljön a mi időnk, és tudd, akárhol is vagy: itt egy szerető család vár rád, szeretlek Chantal hercegnő – tette hozzá a férfi.

A kislány megtalálására egy nemzetközi keresőcsapatot is felállítottak, azonban eddig sajnos nem vezetett eredményre a kutatás.

- A Mezőtúri Rendőrkapitányság által Chantal Ildikó Tonello eltűnése kapcsán elrendelt személykörözés továbbra is érvényben van, de a felkutatására tett intézkedések ezidáig eredményre nem vezettek – közölte a Bors kérdésére Bálint F. Levente,  Jász-Nagykun-Szolnok megyei Rendőr-főkapitányság referense. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Apáti Bence: A BKV-ellenőrből lett first lady és a hugyszagú megálló

borsonline.hu

Kulcsár Edina párjának féltékenységi rohamától tartanak a tévénézők

borsonline.hu

Duzzadó botrány: Nem akárki kelt Berki Mazsi védelmére

mandiner.hu

Bejelentette a kormány: télen már termelhet az első kút a békési gázmezőn

ripost.hu

Se bugyi, se más, teljesen meztelenül mutatja meg buja idomait a tüzes vérű színésznő

vg.hu

Megkezdte működését a legnagyobb európai naperőmű

origo.hu

Szexszektát üzemeltetett, most pedig négy ember tűnt el farmjáról - nagy bajban a sztár

lakaskultura.hu

Vissza az iskolába: a tanulósarok kialakítása kisiskolásoknak

origo.hu

Ezeket a magyar filmeket ajánlja Janklovics Péter

borsonline.hu

Gianni tisztázta, valóban gyereket vár-e Debreczeni Zita

life.hu

Monogám kapcsolatban, fogamzásgátlás mellett is lehet hüvelyfertőzésed

További cikkek

Eltűnt

Váratlan fordulat az eltűnt inárcsi anyuka ügyében: megtörte a csendet a szomszéd

Életmentés

Dráma a tiszavasvári tónál: a halál torkából mentettek meg egy fiatalt