Aktuális

Koronavírus vitte el a fiatal édesanyát, soha nem ölelhette át újszülött gyermekét

Bors

Létrehozva: 2021.11.15.

Öt gyermeket hagyott maga után a fiatal nő a pandémia miatt.

Nyolc hónapos terhes volt a 37 éves Saiqa Parveen, amikor megfertőződött a koronavírussal. Az egyik nap olyannyira rosszul lett, hogy beszállították a birminghami Good Hope kórházba, ahol az orvosok azonnal lélegeztetőgépre tették. 

A fertőzés miatt sürgősségi császármetszést kellett végrehajtaniuk az anyukán, hogy megmentsék a babája életét.

A szülés azonban még így is túl megterhelő volt a számára, mert Parveen asszony november 1-jén elhunyt. Az édesanya soha nem vehette a karjaiba ötödik kislányát. Távozása nemcsak a családját, de az egész várost megrázta. 

A 37 éves Saiqa Parveen holttestét birminghami otthonából visszavitték Pakisztánba, a rokonaihoz, ahol végső nyugalomra helyezték. 

– Amikor Saiqa holtteste megérkezett gyermekkori otthonába, az egész falu mély gyászba borult. Mindenkit sokkolt az eset. Édesanyám és a nővéreim sírva fakadtak. Sokan messziről is eljöttek, hogy elkísérjék utolsó útjára. Mivel a nővérem fiatalon hunyt el, és nem volt semmilyen alapbetegsége, azok az emberek, akik eddig kételkedtek a koronavírus-vakcinában, most komolyan elgondolkodnak a beadásán – árulta el az elhunyt ötgyermekes édesanya testvére.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek