Aktuális

Gáspár Bea kitálalt: Erre számíthatnak a Hal a tortán nézői

Bors

Létrehozva: 2021.11.11.

Gáspár Beával a TV2 Séf csatornáján indult újra hosszú idő után a Hal a tortán. Az egyik legismertebb gasztroműsorban hétről-hétre bemutatják a sztárok, milyen körülmények között élnek, és azt is, hogyan boldogulnak vendéglátóként.

November 1-től visszatért a képernyőre a Hal a tortán, ezúttal a TV2 Séf csatornán. A műsorban minden hétköznap öt ismert ember mutatja meg a konyhai tudományát és a vendéglátói képességeit. 

Nem csak a szakácstudomány számít

A megújult Hal a tortán háziasszonya Gáspár Bea, aki korábban már számos alkalommal bizonyított versenyzőként gasztrorealitykben, és több szakácskönyve is megjelent. Bea azonban úgy gondolja, nem indul előnnyel a versenyben az, aki már korábban szerepelt hasonló jellegű műsorokban.

Ebben a műsorban nem ez a fajta tévés tapasztalat számít, de még csak nem is az, mennyire tehetséges szakács valaki. Ez utóbbi persze sokat számít, de a legfontosabb, hogy miként teljesít valaki stresszhelyzetben, illetve milyen vendéglátó az illető. Az, hogy miként fogadja valaki a hozzá érkezőket, rengeteget elárul az illető jelleméről. Bizony, a műsorban is akad majd, aki a lelkét is kiteszi, hogy a többiek komfortosan érezzék magukat a vendégségben, és lesznek olyanok is, akik fittyet hánynak a hozzá érkezők igényeire – mondta el a Metropolnak Gáspár Bea.

Taktikus vacsoratársak

A műsor tehát nem csak udvarias nevetgélést, beszélgetést tartalmaz, hanem idővel bizony komoly konfliktusok alakulnak ki a vacsoraasztalnál.

Nagyon érdekes helyzeteket produkált a műsor és a szereplők. Lesz olyan hét, amikor olyasvalakik ülnek egy asztalnál, akik régebben már többször találkoztak, nyaraltak együtt, és itt, a kamerák előtt keverednek konfliktusba valami régi ügy miatt. És persze a taktikázás sem elhanyagolható: eleinte a vendégek nagyon kedvesek, cukik egymással, aztán egy idő után előtérbe lép a taktika. Akadtak, akik összebeszéltek, hogy miként pontozzanak le másokat annak érdekében, hogy ők előnyhöz juthassanak. Egyszóval feszült, izgalmas, humoros és megható pillanatokból sem lesz hiány a megújult Hal a tortánban! – ígéri Bea.

Megjelent a legújabb szakácskönyve

A napokban jelent meg Gáspár Bea legújabb szakácskönyve, amiben ezúttal is a sokak által szeretett magyaros ételek receptjeit találhatják meg az olvasók. Két olyan recept is van a szakácskönyvben, ami különösen közel áll Bea szívéhez.

A Balla-féle csöröge fánk az egyik kedvencem, azt még a nagymamámtól tanultam. Illetve a zúzapörkölt a másik olyan étel, amit gyakran főzök itthon a családnak – árulta el mosolyogva.
 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek