Aktuális

Kiderült, melyik csillagjegyből lesz a legjobb férj

Bors

Létrehozva: 2021.11.25.

Persze nem csak a csillagjegy számít, de azért jó, ha tudja ezeket is.

Forrás: Pixabay

Néha nem árt egy kis plusz információ, ha házasságra adná a fejét. Egyes csillagjegyek ugyanis már eleve jobb férjek lesznek, mint mások. Mutatjuk is, hogy kik.

Kos

Bár a Kos csillagjegyű embert általában forrófejűként és hirtelen természetűként szokták jellemezni, amit nem feltétlenül keresünk egy férjben, mégis jó társ válhat belőle egész egyszerűen azért, mert őszinte. Márpedig az őszinteség a hosszútávú párkapcsolat egyik titka. A Kos férj mellett egyenességre lehet számítani, könnyű megbízni benne, és általában az összes kártyáját kiteríti az asztalra. Az őszinteség olykor kicsit nyersre sikerül a Kosnál, ezért jobb nem kérdezgetni arról, hogy kövérít-e a ruha, ha nem akarja tudni az igazat.

Bika

A Bika férfi végtelenül hűséges. Ha egyszer meghozta a döntést és elveszi feleségül, akkor nagyon nehéz eltántorítani, minden nehézséget készséggel vállalni fog a házasság érdekében. Tudja, hogy milyen fontos és törékeny a bizalom, ezért soha nem kockáztatná önszántából, az elvei nem engednék neki a hűtlenséget. Az a fajta férfi, aki évtizedek és sok változás múlva is ugyanúgy kitart, és azon igyekszik folyton, hogy nehogy csalódást okozzon.

Ikrek

Az Ikrek férfi azért jó férjjelölt, mert rendkívül gyengéd. Nem csak fizikailag, szexuálisan értve gyengéd, hanem lelkileg is, olyan óriási empátiával fordul a szerettei, különösen a szerelme felé. Minden nap úgy érezheti magát mellette, mint egy szupermodell. Ha Ikrek csillagjegyű férfit választ, számítson az élete végéig tartó bókokra és arra, hogy a tenyerén fogja hordozni.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek