Aktuális

Dráma a bíróságon: Nem ismerte el bűnösségét a villamoson gyilkoló János, de exe mindent bevallott

Bors

2021. október 4. hétfő 12:15

Nem ismerte el a bűnösségét a 28-as villamoson a kutyáját védő férfit meggyilkoló L. János. Titokzatos védekezését a következő tárgyalásra ígérte, volt barátnője viszont a férfi ellen vallott.

Forrás: Knap Zoltán

Mint arról a Bors is írt, tavaly Sz. Gábor és barátja, L. Márk Gábor kutyusával, Pepsivel szálltak fel este a 28-as villamosra, ahol egy háromtagú társaságba futottak bele. L. János, D. Károly  és B. Éva

először belekötögettek a két férfibe, akiknek akkor fogyott el a türelmük, amikor a járványhelyzet közepén mindenképpen meg akarták simogatni a Gábor ölében ücsörgő kutyust.

Ekkor Gábor már megkérte őket, hogy menjenek el, de hiába, János kést rántott, és szíven szúrta a férfit, Márkot pedig leütötték. A három támadó ezután elszaladt, hátra sem néztek haldokló áldozatukra, aki utolsó szavaival mentőért könyörgött és az incidens után elszaladt kutyáját kereste. Ezután Éva elrejtette a kést az Orczy téren, amit a zsaruk később egy virágágyásban találtak meg. 

Most ők hárman egymástól távol, egymásra sem nézve foglaltak helyet a vádlottak padján, a volt szerelmespár, Éva és János sem szóltak egymáshoz, korábban az asszony el is mondta a Borsnak: már bánja, hogy összeállt a férfivel, és nagyon sajnálja a történteket.

Az ügyészség Kánosra 20, Károlyra 10 év fegyházat, míg Évára 2 éves, 4 évre felfüggesztett börtönt kért, abban az esetben, ha lemondanak a tárgyaláshoz való jogukhoz.

Sem a szúrással vádolt János, sem segédje, Károly nem ismerte el a bűnösségét, egyedül Éva vallott be mindent, aki viszont elárulta, hogy János szúrt:

L. János egy alkalommal megszúrta a gyereket, aki felhúzta a pólóját, kiabált, hogy segítség, hívjanak mentőt, meg fogok halni

– mondta Éva.

Az ügyet mégis elkezdték tárgyalni, ugyanis az asszony vallotta: félelemből dugta el a gyilkos kést, így a bíró nem engedte, hogy lemondjon a tárgyalásról.

János végül kijelentette: nem gyilkosság, hanem baleset történt, ugyanis azt mondta, hogy nem csak nála, hanem áldozatánál.is kés volt, Gábor pedig a villamos fékezésénél egyszerűen belezuhant a pengéjébe, miközben egymással szemben álltak. A tárgyalás nem telt eseménytelenül, a végén parázs vita alakult ki a késeléssel gyanúsított János és korábbi szerelme, Éva között. A férfi ugyanis azt állította, hogy Éva nem mond igazat. A bíró meghökkentő húzáshoz folyamodott, és szembesítette a két vádlottat. Évának János szemébe nézve kellett elismételnie, hogy a férfi hazudik:

Nem mondasz igazat– szögezte volt párjának Évi, mire János bedühödve követelte igazát. A tárgyalás végül lezárult mára, novemberben folytatódik.

További cikkek

Dráma

Harmadszor landolt kamion a család kertjében a Bács-Kiskun megyei Bodogláron

Gyász

Orbán Viktor megható szavakkal búcsúzik Csollány Szilvesztertől

Ez is érdekelhet

life.hu

Oláh Gergő reagált a hazai celebvilág botrányos válásaira: "Egy életen át kell harcolni egy házasságért"

origo.hu

Gyanútlanul álltak az autósok és motorosok a pirosnál, hátulról jött a gyilkos, fékhibás kamion

vg.hu

WHO: az omikron vethet véget a járványnak

szon.hu

Fényes nappal kinézel az ablakon és hoppá, lámúr a motorháztetőn! Íme a Ferenc körúti romantika!

origo.hu

Titokzatos lila sziklákat találtak a Marson

nemzetisport.hu

Salzburg: „kis Neuer”-nek hívják a magyar kapust – a felnőttek között bizonyíthat

origo.hu

Elektromos járműveket fejleszt és gyárthat Magyarországon a Kamaz

mandiner.hu

Elvégezték az első robotsebészeti beavatkozást az onkológiai intézetben

magyarnemzet.hu

„Szégyen!” – siket képviselők reagáltak Márki-Zay minősítésére

vg.hu

Hallhat és érezhet Csollány Szilveszter a pszichoterapeuta szerint

origo.hu

105 éve született Ernest Borgnine - képgaléria