Aktuális

„Anyukám haldoklik” – sírva rohant segítségért a fiú, testvérével a szíve alatt hunyt el az édesanyja

Bors

2021. október 4. hétfő 15:00

Egy férfi állítólag lelőtte várandós volt feleségét és annak új párját, majd maga ellen fordította a fegyvert, miközben 14 éves fia is jelen volt.

A 47 éves Jeffrey Martin erőszakkal hatolt be volt felesége otthonába, mindezt úgy, hogy már közel egy évtizede nem lépett kapcsolatba velük. A nő barátja, a 40 éves Richard Cook egy baseballütővel próbálta elkergetni az agresszív férfit, de az fegyvert rántott. Martin lelőtte a várandós Jessicát és szerelmét is. 

Ezután elmenekült a helyszínről és egy erdős területen, ahol a napokban tábort vert, magával is végzett. A borzalmas tragédiának Jessica és Martin közös gyermeke a szemtanúja volt, a fiú sírva rohant segítségért éppen megérkező rokonához. 

- Már a felhajtón voltam, amikor odarohant hozzám, és azt mondta: Bubba bácsi, Richard meghalt, apám fejbe lőtte. Majd hozzátette: anyám haldoklik – mondta Terry Moore, Jessica nagybátyja. 

A várandós kismamát kórházba szállították, de az orvosok legjobb tudása sem volt elegendő, hogy megmentsék az életét. Császármetszést hajtottak végre rajta, hogy megmentsék a születendő gyermekét, de az erőfeszítés nem járt sikerrel. Jessica körülbelül hat héttel a szülés előtt állt. A gyermek a Robbie nevet kapta volna a nagymamájuk után.

A rendőrség családon belüli erőszak miatt indított nyomozást az ügyben. A gyilkosság-öngyilkosság indítékát nem hozták nyilvánosságra, de a családtagok szerint Martin azt kiabálta, hogy látni akarja a fiát – írja a Crime Online. 

- Azt mondta, hogy csak látni akarja a fiát, aztán a gyereke előtt tette, amit tett – fűzte hozzá Moore. 

- Őszintén szólva akkora szíve volt, mint a világ, és csak segíteni akart az embereken. Ő volt a rendbehozó, és nem számított, hogy milyen problémáid voltak, bármi történt az életedben, idejöhettél, és ő kinyitotta neked az ajtót, nem számított, hogy az éjszaka melyik órájában – mesélték az elhunyt kismamáról a rokonai.

A család a GoFundMe oldalán egy adománygyűjtést is szerveztek, hogy tisztességgel eltemethessék mindannyiukat és a mészárlás két túlélőjét a 14 éves fiút és a kishúgát támogatni tudják. 

További cikkek

kávé

Kapszulás kávékat vizsgáltak, szörnyű dolog derült ki róluk

Havazás

Kiadták a riasztást: Ezeket a megyéket borítja be mindjárt a hó

Ez is érdekelhet

nemzetisport.hu

Afrika-kupa: „Hatalmas élmény volt” – Samy Mmaee már a nyolcaddöntőre készül

metropol.hu

Lehull a lepel, erőszakos is tud lenni II. Erzsébet királynő

she.life.hu

Felnőttként más üzeneteik is lehetnek a meséknek?

magyarnemzet.hu

Zsíros megbízást kapott Lamperth Mónika a bajai városvezetéstől

vaol.hu

A jegyváltástól a pontatlanságig – Sok kritika éri az új szombathelyi szolgáltatót

origo.hu

21 nap alatt is leszokhat a dohányzásról

nemzetisport.hu

Videó: sarokkal, keresztlécről – parádés gólt lőtt a Norwich játékosa

vg.hu

Hiába kifogásolta Putyin a nyugat önti a fegyvereket Ukrajnára

mandiner.hu

Kaszab Zoltán (Vasárnap): Saját bukására játszik a baloldal?

mandiner.hu

Így hangzik a „piros volt a paradicsom” a Magyar Zene Házában (videó)

origo.hu

A magyar kultúra napján mutatják be a Látjátok feleim című filmet