Aktuális

Orális szexre kényszerítette a 12 éves kislányt egy pedofil szlovák pap, majd megtiltotta neki, hogy bárkinek beszéljen róla

Bors

Létrehozva: 2021.10.28.

A pap azzal védekezett, hogy szerelmes volt a kislányba.

A lány mindössze 12 éves volt, amikor elmondása szerint a zsolnai pap moziba és a lakására is elhívta. A pap az áldozatnak ajándékokat is vitt, amellyel az apa szerint megpróbálta meggyőzni a kislányt, hogy együtt legyenek.

„Beleszerettem. Üzeneteket váltottunk, és nagyon intelligens volt. Már nem vettem észre a korkülönbséget” – mondta a pap

A helyi sajtó értesülése szerint a gyereknek arról írt üzeneteket, hogy rá gondol, miközben maszturbál, a kislány azonban nem tudta, miről van szó, és az interneten kellett kikeresnie, mit is csinál pontosan a tisztelendő. 

„Lehet, hogy kihagytam volna a játékot, és csak simán megcsókoltalak volna. Utána megy magától” – üzent neki.

A parókián a férfi ágyba vitte a kislányt, és orális szexre kényszerítette, majd meggyóntatta, hogy senkinek nem mondhatja el. A kislány nem értette, mi történik.

A szülők végül megtalálták az üzeneteket, ezt követően pedig értesítették az egyházat, akik áthelyezték a papot, de nem jelentették a rendőrségnek. Az áldozat elmondta, azért kezdett beszélni az őt ért szexuális zaklatásról, mert hiába teltek az évek, még mindig poszttraumás stressztől szenved.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek