Aktuális

Elképesztő: ököllel ütötte a 11 éves kislányt egy férfi a parkban - Videó

Bors

2021. október 26. kedd 00:00

Nem először tört ki hatalmas perpatvar a lakóközösség parkjában. Folyamatosan gondok adódnak a gyerekek és a kutyasétáltatók között. Ezúttal már a rendőrségnek is intézkednie kellett.

Pillanatok alatt elszabadult a pokol a hétvégén egy New York-i parkban, ahol megjelent egy csapat gyerek és randalírozni kezdtek. 

A fiatalok elkezdtek törmelékeket és ördögpatront dobálni a park kutyafuttatójába. Ezt pedig nem tűrhették a kedvenceiket védelmező gazdik. Amikor a dühös kutyatulajdonosok kiabálni kezdtek a gyerekekkel, a park rendfenntartója közbelépett és igyekezett leállítani az eseményeket. 

A gyerekek csoportja nem hagyta abba az ebek ijesztgetését, miközben a gazdák káromkodva kiabáltak velük. Az egyikük volt a 29 éves Nathaniel DiRenzo is, aki egy 11 éves kislányt szemelt ki gyűlölete tárgyául. 

- Te egy szégyenfolt vagy, nem hiszem el, hogy ezért fizetnek neked – üvöltötte először a park felügyelőjének, majd a kisgyerekhez fordult. - Egy kövér kis ri***c vagy, akiből nem lesz semmi az életben – DiRenzo ezután megragadta a lány haját, arcon ütötte és fojtogatni kezdte. Ezt látva egy 15 éves srác a lányka védelmére kelt, de csak annyit sikerült elérnie, hogy őt támadja az agresszív férfi.

A 11 éves kis hölgyet a Mount Sinai Beth Israel kórházba szállították, ahol a jelentések szerint stabil az állapota, a fiút a helyszínen ellátták. A hatóságok másnap felkutatták a férfit és közölték vele, gyermekbántalmazás miatt vádat emeltek ellene. 

- Örömteli látni, hogy a rendőrség teszi a dolgát. Az, hogy valaki egy kislánnyal szemben ilyen szörnyűséget követ el megbocsáthatatlan… nem számít, mi történt – mondta Brandon Troy, aki abban a házban él, mint DiRenzo.

Egyes szemtanúk szerint az iskolás gyerekek folyamatos problémát jelentenek a parkban, de DiRenzo is, aki szerintük aggasztó viselkedést tanúsít más emberekkel és a saját kutyájával szemben.

További cikkek

Családi dráma

Megúszhatja a börtönt az anya, aki halálra szurkálta a kis Alexet

Családi dráma

Megdöbbentő fordulat a gyermekével végző pornósztár ügyében

Ez is érdekelhet

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: íme, Máthé Dominik győztes gólja – videó

888.hu

Budapest: lányok csókolóztak az iskolapadban tanórán

life.hu

Bekeményítettek: itt februártól oltási kötelezettséget vezetnek be a 18 év felettieknek

mandiner.hu

Jeszenszky Géza: Antall József grafikonnal magyarázta el, hogyan tud egy férfi örömet szerezni egy nőnek

kisalfold.hu

Ruhákat lopott az Árkád egyik üzletéből - Keresi a rendőrség

origo.hu

Meggátolja a sütis követést az androidos Firefox Focus

vg.hu

Földrengés rázta meg Görögországot és Pápua Új-Guineát is

life.hu

Feladta a küzdelmet: meghalt a magyar sportoló

borsonline.hu

Lekapcsolták a gépekről Hannát, három gyermeke maradt árván

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Portugália–Magyarország élőben az NSO-n!

origo.hu

Egy különös nő, aki az egyik férfiből kisfiút csinál, a másikat a halálba kergeti