Aktuális

Félbeszakadt az előadás a Fővárosi Nagycirkuszban, olyan dolog történt

Kóré Károly

Létrehozva: 2021.10.05.

<p>Telt házas cirkuszi előadás után kérte meg barátnője kezét egy férfi. Földes Ferenc a Monte Cristo grófja-című musical, artistákkal kiegészített előadása után a nézőtérről a porondra lépett, megkérte Kittit, hogy kövesse, majd térdre ereszkedett és feltette a nagy kérdést. A gyönyörű lány persze hatalmas ováció közepette igennel felelt.</p>

Forrás: Saját

A Monte Cristo grófja egy be nem teljesedett szerelem története. Vasárnap este a musicalt egy különleges alkalomból a Fővárosi Nagycirkuszban adták elő artistákkal kiegészítve. Az egyik szereplő a finálé után megkérte a közönséget, maradjon még egy kicsit, ugyanis különleges percek következnek.

Bízunk benne, hogy egy másik történet boldogabban alakul!– mondta, majd átadta a mikrofont egy készenlétben álló nézőnek. A közönség néma csendben várta, mi történik.

– Most életem legfontosabb kérdését szeretném feltenni! Kitti, kérlek gyere ide! – mondta Ferenc meglepett, nádszálderekú barátnőjének. A hölgy persze eleget tett a kérésnek, Ferenc pedig térdre ereszkedett, és megkérdezte, összekötné-e vele az életét szíve királynője. A várva várt igen elhangzása után talán az előadás sikerét is túlszárnyaló ováció következett. A teljes nézőtér állva tapsolt, a zenekar pedig a Nászinduló dallamait kezdte játszani.

A Borsnak boldogan nyilatkoztak az ifjú jegyesek.

Mindig abba a dohányboltba jártam kávézni Békéscsabán, ahol Kitti dolgozott. Megtetszett nekem, ezért elkezdtem neki udvarolni, de bevallhatom, hogy nem könnyen adta be a derekát. A lényeg, hogy már lassan három éve ismerjük egymást – mesélte Ferenc, akinek a nővére történetesen az előadás egyik táncosa volt, ezért megvolt hozzá a kapcsolata, hogy a különleges akciót leszervezze.

– A mi családunkhoz közel áll a cirkusz és a színház világa, ráadásul Kitti is szereti magyarázta a vőlegény.

– Számítottam rá, hogy Ferenc készül valamire, mert gyanúsan viselkedett, de nem ilyesmire gondoltam – vallotta be a még mindig megilletődötten síró lány, akit kedvese leginkább a jó szövegével varázsolt el.

– Küzdenem kellett, de megérte! Az első csókra is hónapokig kellett várnom – szögezte le a férfi, miközben Kitti hevesen bólogatott. Kérdés, kitart-e ez az egyetértés életük végéig. Mindketten határozottan állítják: őket már semmi sem választhatja el egymástól.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek