Aktuális

Túléltem, hogy az exem fejbe lőtt – plasztikázni kell az egykor gyönyörű arcú lányt - 18+

Bors

Létrehozva: 2021.09.25.

Közvetlen közelről lőtte fejbe dühös exe a nőt, ő azonban csodával határos módon túlélte a támadást.

A 34 éves Jodie Dickinson szakított erőszakos, zaklató párjával. A nő feljelentettte exét, a bírósági tárgyalás előtti nap azonban a férfi arcon lőtte. Csodával határos módon Jodie egy arccsonttöréssel megúszta a brutális támadást.

A 32 éves, Birmingham-ben élő Tyrone Harvey nem tudott belenyugodni, hogy szerelme nem akar többet vele lenni. Sokszor bántalmazta Jodie-t, aki megpróbált szabadulni tőle, de a férfi az első szakítás után autójával követte és rátámadt az utcán.

 Azért maradtam vele, mert azt hittem, hogy megpróbál megölni, ha elhagyom. igazam lett

– mesélt kapcsolatukról Jodie a Mirrornak.

A nő végül mégis úgy döntött: szakít a férfival, ő azonban ezt követően is folyamatosan zaklatta. Jodie feljelentette, de Tyrone a bírósági tárgyalás előtti napon becsengetett hozzá és közelről arcon lőtte. 
Éreztem a füstöt, az égett szagott, ömlött belőlem a vér,  kiabáltam, hogy lőttek. Sokkot kaptam, a kínzó fájdalmat csak ezután éreztem.– részletezte Jodie. 

A nőt rendőri kísérettel szállították kórházba, ahol azonnal megműtötték. Csodával határos módon nem szenvedett agykárosdást, és a szeme sem sérült, ugyanis a golyó a szemüreg alatt állt meg az arccsontba fúródva. Egy hétig nem látott az egyik szemére, annyira be volt dagadva, az arccsontja pedig eltörött, a szája fölötti lyukat pedig, ahol a golyó behatolt, valószínű plasztikázni kell, de hihetetlen módon ennyivel megúszta a fejlövést. Jodie még mindig lábadozik és rémálmai vannak, poszttraumás stresszben szenved. Retteget az utcán közlekedve, hogy mikor fogják megtámadni, de azt mondja, nyugottabb, mióta Tyront lecsukták.

A férfit az eset után egy héttel fogták el, lakossági bejelentésre találták meg az autóját, a fegyver nem került elő. A bíróság múlt csütörtökön ítélte 30 év börtönre a gyilkossági kísérlet miatt. Legalább 18 évet kell a rácsok mögött eltöltenie, mielőtt kérelmezheti a szabadlábra helyezését. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek