Aktuális

Szemölcs elleni kezelést kapott, majd hazaküldték az orvosok: vérző fekélyes seb lett a csodaszép anyuka fején, mire kiderült a baj - 18+ Fotó

Bors

2021. augusztus 7. szombat 23:00

Mairead Mcguire a kínok kínját élte át, mire végre megkapta a megfelelő kezelést.

Valószínűleg évekig élt a fején egy súlyosan agresszív rákos csomóval a most 29 éves Mairead Mcguire, aki amikor először tavaly orvoshoz fordult, csak szemölcs elleni kezelést kapott az orvosoktól, mondván, nincs nagy baj, pár hét és elmúlik a furcsa kiütés – írta a The Sun.

Mairead 15 éves korától, vagyis 13 éven keresztül volt a nap, a szolárium és a barna bőr megszállottja. Hetente négy-öt alkalommal napozott vagy szoláriumozott. Az írországi Belfastban élő lány először 2018-ban érezte a fején, az arca és a haja találkozásánál a csomót, ami után még három hónapig orvost sem keresett fel, viszont tovább szoláriumozott.

Annyira a rabja voltam a barnulásnak, hogy még akkor sem láttam magam elég barnának, amikor mások már azt mondták, hogy fekete vagyok.

Csak nőtt és nőtt a csomó

Mikor egyre nagyobb lett a csomó, Mairead végre elment orvoshoz, ám ott azt mondták, csak egy szemölcs. Négyszer el is távolították a barnás foltot, ám nem aszerint, mintha az rákos csomó volna, hanem a szemölcsöknek „járó” fagyasztásos technikával.

– Erre egyre gyorsabban nőtt és egyre rosszabb lett a helyzet. Fájt és vérzett a legkisebb érintésre is. Mivel egyre nagyobb is lett, egyszerűen ráfésültem a hajam, hogy eltakarjam. Mivel az orvos azt mondta, hogy nem kell aggódnom, nem is tettem – mondta a lány.

Pokoli fájdalmak kínozták

2020 szeptemberében aztán, amikor már pokoli fájdalmak is kínozták, elment egy másik orvoshoz is szakvéleményt kérni. A koronavírus miatt csak fényképet tudott neki küldeni első körben, de a doki a véres-gennyes sebet látva berendelte, mintát vett és azt elküldte szövettanra.

– Éppen szoláriumba tartottam, amikor az orvos felhívott, hogy az eredményeim szerint rákos vagyok. Azonnal visszafordultam és csak az járt a fejemben, hogy nem nevelhetem fel a gyerekeimet. Hallottam róla korábban is, hogy a szoláriumozás bőrrákot okozhat, de soha nem gondoltam, hogy ez velem is megtörténhet.

Az anyukát azonnal megműtötték, eddigre a duzzanat három centi hosszú és egy centi széles volt. Csak egy három órás műtéttel tudták eltávolítani maradéktalanul.

Mairead örökre az arcán viseli majd a heget és egy kampányt indított, hogy felhívja a figyelmet a túlzott napozás veszélyeire. Mivel van egy nyolcéves kislánya, Miley-Rose és egy három éves kisfia, Reon, és bizony szeretné őket látni felnőni, úgy döntött, soha többet nem megy napra.

További cikkek

Baleset

Megrázó képeket kaptunk: ebben az autóban égett halálra a 20 éves fiú Tolna megyében

Baleset

Kiderült, ki halt meg az M1-esen történt tragédiában

Ez is érdekelhet

metropol.hu

43 évesen meghalt a magyar színész, kómába helyezés előtt üzent a covidos anyuka

borsonline.hu

Bejelentették, mikor kapják vissza a családok az szja-t, és mikor jön a 13. havi nyugdíj

vg.hu

A második világháború óta nem érte ekkor veszteség Oroszországot

kemma.hu

Mentőhelikopter szállt le az M1-esen: kamion borult árokba Ácsnál

nemzetisport.hu

Hunyady Emese: Büszkeség, hogy én vagyok az első magyar téli olimpiai bajnok!

origo.hu

Varga Mihály: A Fitch Ratings szerint sikeres a magyar gazdaság újraindítása

mandiner.hu

Német magazin: Novák Katalin a megkeseredett, jobboldali populista személy pontos ellentéte

life.hu

Teljesen összeomlott és felesége halála óta már élni sincs kedve a népszerű színésznek

metropol.hu

Mentőhelikoptert riasztottak: nagy a baj az M1-es autópályán

origo.hu

Elszabadult a pokol a behavazott utcán, a hólapátoló férfi reakciója eszméletlen volt